4 Юли, 2017 07:15 4 106 3

BMW X3 М май няма да е само мечта

  • bmw-
  • x3-
  • x3m
BMW X3 М май няма да е само мечта - 1

Само преди седмица бе представено новото поколение на средноразмерния SUV на Баварците от BMW. То наистина е направило голям скок от предходния модел и използна изцяло нова платформа, която също както 7-ма и 5-та серия води до понижено тегло. Дизайнът основно е повлиян от по-малкото и братче - Х1, като автомобилът бе представен във версията M40i.

Това означава 360 конски сили и 500 нютонметра, които карат автомобила да ускорява от 0 до 100 за само 4.8 секунди и да излиза напред пред своите конкуренти. Според тези снимки обаче, не сме сигурни, че M40i ще остане на върха в моделната гама на X3.

От първото поколение насам, този SUV на германците така и не получи истинска М версия, но явно нещата ще се променят и ще зарадват феновете на компанията. От тези снимки ние лесно можем да познаем, че тава въпрос за точно такъв истински М модел, като издайничето е много лесно за откриване - двата двойни накрайника на изпускателната система - най-типичното за един истински М, като започнем от 3-та серия Е46.

Другото, което ни прави впечатление тук, е и предната броня или поне това, което се откроява от тежката и комуфлажировка, както и минималното накланяне на купето при преминаване на един от виражите с името Karussel от Северната дъга на Нюрбургринг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Magapasa

    1 3 Отговор
    Няма да откажа едно :)
  • 2 Фермера

    6 4 Отговор
    Винаги съм се смял като видя СУВ с ниски гуми,защото е невъзможно да го ползваш по предназначение.Вземи си някоя спортен седан и ще си много по бърз.Колко е стабилен се вижда от снимката в която предна лява гума е във въздуха.А със стокови гуми ще е трагедия.БМЕ Х3 винаги е бил слаб модел.
  • 3 georgi

    4 1 Отговор
    Комби с 20 цолови джанти