Last news in Fakti

7 Юли, 2017 00:52 5 167 6

Как трябва да изглежда най-бруталното Ferrari

  • ferrari-
  • 599-
  • xx
Как трябва да изглежда най-бруталното Ferrari - 1

Компанията от италианския град Модена е известна със своите стилни автомобилни красоти, но понякога може и да създава наистина брутални машини, като повечето от тях в последно време носят означението XX. Това е и името на програмата, в която влизат клиентите на марката закупили тези автомобили, които могат да бъдат управлявани само на писта и то на определени "пистови дни" организирани в годишен календар. Всичко започва от Enzo и неговата версия FXX, след това и 599 попада в тази група, а последното творение е тоталния колос FXX-K и неговите 1050 коня. За нас обаче, най-брутално изглеждащата машина от трите е 599 XX и в това видео от култовата белгийска писта Спа ще видите, защо мислим така. Още повече, че екземплярът в него е в зелен мат, който допълнително подчертава детайлите. Под предния капак се намира 6.0-литров V12 с мощност от 740 конски сили и 700 нютонметра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Max

    13 12 Отговор
    Това го могат само италианците. А немските варели.......е, и те стават......ама за скрап.

    Коментиран от #3

  • 2 евтим

    11 0 Отговор
    това е автомобил
  • 3 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Max":

    Да не живееш в някой бункер от студената война с достъп само да пишеш глупости? Я кажи последните 10 години един известен спечелен шампионат от италиански автомобилен отбор. Карай си дачията и не коментирай коли в които никога не си се качвал или дори виждал на живо.

    Коментиран от #6

  • 4 АСД

    1 1 Отговор
    Това е състезателна кола - за друго не става.

    Коментиран от #5

  • 5 Пост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "АСД":

    Мъка, страшна мъка...
  • 6 гостъ

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ами ти що не ни кажеш чистоновото ти ферари как е всравнение с другите ти супер болиди.Сигурно е по скапано а ?!
    Немисля,че някоя друга марка има статуса и чарът на Ферари.Това говори само за себе си.