Last news in Fakti

11 Юли, 2017 21:00 6 008 1

Когато задницата те подмине нарочно

Когато задницата те подмине нарочно - 1

Свободата, която осигурява дрифтът завладя милиони фенове на автомобилите. За него не ви е нужно много - автомобил със задно предаване, прилична мощност и няколко важни доработки, като ръчната спирачка окачването и диференциалът с ограничено приплъзване. Местата, на които може да се практикува също са с много голямо разнообразие. Основното в този адреналинов прилив е техниката, която използва почти всички трикове от рали спорта. Някои от най-интересните елементи са "walltap" - буквалното докосване на някоя от стените или мантинелите опасващи пистите и" reverse entry" - захождане към завоя с много силен мах, който кара задницата на автомобила буквално да ни задмине, като след това разбира се, дрифтът се продължи в завоя. В клипа на HOONIGAN ще забeлежите едни от най-ярките автомобили използвани за дрифт - Mazda RX7 и Nissan Silvia, който обаче, е получил двигател от GT-R - култовия RB25 със завидните 800конски сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    11 0 Отговор
    Всяко нещо с времето си. Ако бях по-млад, вероятно щях да се кефя. Живи, здрави и щастливи да са момчетата и да не се претрепват!
    Само на подходящите места!!!