4 466 6

И Audi влезе в заводския тунинг със Sport Performance Parts

Ангел Харизанов

И компанията с четирите овала от Инголщат ще предлага възможности за персонализация и подобрение на представянето. Първите два модела подложени на обработката с глезотии ще са и най-потентните - R8 и TTRS. Това обхваща почти всички възможни посоки в машините.

Всичко започва с много карбон - карбонови арки в краищата на броните за повече притискателни сили, по-големи добавки за предните брони, нови прагове, нови дифузьори и нови сполери, които се захващат с модерните стойки тип "лебед" - от сложната им форма, както и карбонов топлоотвод за капака на TT. При R8 аеродинамичните промени водят до притискателни сили от 250 килограма при 330 км/ч. Нови по-леки джанти, които са с по-ниско тегло - между 7.2 и 8 килограма според размера, нова изпускателна система от култовите Akrapovic, както и ново дву и тристранно регулируемо окачване.

За желаещите за допълнително втвърдяване на TTRS е предлага и задна х-разпънка между бомбетата, която също води и до премахване на задната седалка. Цената на всичкия този карбон, както и другите подобрения, още не е ясна, но една ли ще бъде нещо бюджетно. Все повече филми започнаха да предлагат такива заводски решения, защото разбраха силата на тунинг индустрията. Jaguar Land Roever се зарекоха, че възможностите им за тунинг скоро ще обезмислят напълно допълнителния следзаводски такъв.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 12:21  13.07.17
  TTRS не попада в двата най-потентни модела на Ауди.
 • 2 21:07  13.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  3 15:27  14.07.17
  Браво Ангеле най яките статии са твоите отвори ги тези селяци за машината наречена АУДИ
 • Max
  Отговор
  4 17:04  14.07.17
  Да са живи и здрави порше, че им подават по някой напомпан двигател, иначе ауди щяха да са си най обикновена ваг.на, както всички от компанията- майка.
 • бегачка
  Отговор
  5 20:59  15.07.17
  Яката работа братче
 • ПИМПАЙКО
  Отговор
  6 11:16  17.07.17
  Идеята е копирана от М-performance parts на BMW . BMW е една от най-иновативните автомобилни компаний за момента ! Ауди виждат , че технологийте които използват колегите им от Мюнхен са намерили своята пазарна ниша и се прилагат успешно и тръгват по техния път .

Напиши коментар:


Публикувай