Last news in Fakti

14 Юли, 2017 10:15 17 250 23

Tesla раздава новия Roadster без пари

  • tesla-
  • roadster-
  • model s-
  • model x-
  • промоция
Tesla раздава новия Roadster без пари - 1

Мобилното приложение на Tesla дава възможност на най-лоялните клиенти на компанията да получат огромни отстъпки до 100% от цената на следващото поколение Roadster, съобщава Teslarati. Скритата функция в програмата е открита от собствениците на YouTube канала Like Tesla - семейство с Model X, довело на производителя голям брой нови клиенти.

Екранни снимки от менюто на приложението показват как потребителят е достигнал тайно ниво, което дава достъп до покупка на електромобили от първата партида на новия Roadster. Съгласно условията на промоцията всеки притежател на Model S и Model X може да подари на 5-има приятели кодове за $1 000 отстъпка при покупката на нова Tesla и неограничен абонамент за зареждане на станциите Supercharger.

Tesla раздава новия Roadster без пари

В случай, че и петимата препоръчани кандидати станат клиенти на компанията, препоръчващият получава възможност да намери още 5 купувачи и ако успее, може да получи следващия Roadster от т.нар. Founder’s Series с 10% отстъпка. С всеки следващи петима препоръчани клиенти тя се увеличава с нови 2%, а ако и те станат клиенти, цената спада с 10%. Това означава, че дори само да препоръча 50 купувачи за Model S и Model X, всеки собственик на някой от двата електромобила ще получи новия Roadster без пари.

Информацията за следващото поколение на спортната Tesla е оскъдна. Неотдавна обаче стана ясно, че новият Roadster ще разполага с т.нар. режим Maximum Plaid, който ще осигурява още по-невероятно ускорение от Ludicrous Mode, а самият Илон Мъск допусна възможността спринтът от място до 97 км/ч да отнема по-малко от 2 секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един гост

    10 46 Отговор
    Такъв хамерикански трудно управляем бидон който не може да завива не ми трябва

    Коментиран от #2, #3

  • 2 гост

    50 4 Отговор

    До коментар #1 от "Един гост":

    Те пък само за такива като тебе са приритали , направо само чакат да поискаш и са ти я дали , хахахахах
  • 3 Miro

    8 31 Отговор

    До коментар #1 от "Един гост":

    Много точно определение "БИДОН". Тези скъпо платени дизайнери как успяха да измислят толкова грозна кола ?

    Коментиран от #10, #11

  • 4 Бидони сте вие

    31 5 Отговор
    айде на Слънчака с изпърдяния Ваген, марш
  • 5 Киро

    20 2 Отговор
    Пирамиди...фараони...

    Явно някой от наш'те шмекери и почнал работа у Тесла!

    :)

    Коментиран от #7

  • 6 ЧНГ

    16 2 Отговор
    Някоя майна да не е станал шеф в Тесла, преди 20 и кусур години въртяха подобни пирамидки под тепетата!
  • 7 гост

    10 8 Отговор

    До коментар #5 от "Киро":

    А на някой случайно да му мина през акъла (ако го има) , че 50 (петдесет) НОВИ клиента за Модел S и X ще донесат печалба колкото за 5 (пет) Roadster-а , без при това Тесла да похарчи нищо , какво и пречи да даде "бонус" и какви "пирамиди" ти се привиждат ?

    Коментиран от #8, #9

  • 8 пирамидка

    7 7 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Ми то това е схемата на пирамидите - да накарат някой да плати по-висока или двойна цена, а първия заради заработката от 1000$ ще прецака друг да си купи не толкова нужна, но оскъпена вещ и това не може да расте до безкрай, щото хората на земята са ограничени на брой.

    Коментиран от #14

  • 9 Гост

    3 9 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Те за това хората са измислили представителства, а не безплатна кола за всеки, който намери 50 клиента. Но как ли ще го проумееш като си в сектата на Мъск?
    Същата схема като прахосмукачките Rainbow.
  • 10 Никой

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Miro":

    Aз нещо не мога да разбера как може да сте толкова невежи. Тя колата изобщо не е излязла те коментират управлението и дизайна. Този рендър от 100км се вижда, че е направен от фен на базата на оная Тойота концепт.
  • 11 Ипсилон

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "Miro":

    Колата не е бидон, а супер купе. Това е великолепен модел спортно купе, с коефицент на обтекаемост положително под 0.24 и супер ускорение способно да те затрие в мантинела за 2 секунди. Ръбестата форма е заради корекциите на линията на обтекаемост в аеродинамичния тунел и е отличен продукта. Недостатък виждам в безполезността за товар и всекидневна употреба, но като купе е отличен продукт - кола за висока скорост и превоз на 2 души- нищо повече освен по делово куфарче.... Мъск не е случаен човек, ползува технологии на НАСА, Пентагона и каквии ли не корпорейшън - това са супертехнологични разработки от десетилетия- да оплювате тия конструктори си е бай Ганьовска простотия.... Защо мислите изведнъж проби Тесла? Защото се налага новата електротенденция - блокирана от гигантите от десетилетия. Виждал съм на проспект Ниссан Мурано и Опел Туин отпреди 38 години, но чак сега излязоха... Няма случайни неща в бизнеса....

    Коментиран от #13

  • 12 гост

    6 2 Отговор
    А как работят застрахователните агенти, на процент. Защо да се хабят с реклами, като могат просто да пуснат подобна оферта и всеки желаещ да рекламира сам колата, да трупа проценти и накрая да получи една кола в повече? Не е пирамида, защото тук няма измама. Всички клиенти ще си купят колата на заводска цена, както всички други. Всички клиенти ще закупят напълно доброволно кола, ако искат, не са принудени, не са излъгани. Вие не знаете ли, че има такива програми и по фирмите: доведи приятел, като служителя завел приятел получава бонус? Защо трябва да се коментира нещо толкова естественно от маркетингова гледна точка?
  • 13 Никой

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ипсилон":

    Както казах тази снимка не е нещо по което можем да се водим за дизайна на бъдещата кола. А и сигурно ще е по-практична от бензинов конкурент ако има багажник отзад и отпред както на досегашните Тесли.
  • 14 Гост

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "пирамидка":

    Какви 1000$ заработка, дават ти 5 паучара за по 1000$, които може да дадеш на приятели, ако те ги ползват, ти получаваш 10% отстъпка, ако и 5-те бъдат ползвани ти почулаваш още 5, и така до безкрай, но следващите ще ти носят 2% отстъпка вместо 10%.

    Win Win за всички.
    Ти взимаш кабриото с отстъпка, приятелите ти взимат еС или Х с остъпка.

    Ква пирамида, пирамида е ако ти получаваш възнаграждение.
  • 15 Има начин

    2 4 Отговор
    Замислете се Колко струва една минута телевизионна реклама?

    Доколкото си спомням беше 5000 долара. Смятате ли , че всяко излъчване ще донесе пет нови клиенти?

    Коментиран от #16

  • 16 Max

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Има начин":

    Нещо си се объркал с нулите. В Бг добави още 2 а за щатите оше 3 нули.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 лимонад

    3 0 Отговор
    яко... снимки от iPhone :)
    Tesla + iPhone - неочаквано добра комбинация :)
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Един Гост Истинският

    3 1 Отговор
    Някакъв идиот ми е писал с ника. Ще му се незнае и селския бек.
    Идеята е добра. Както казаха - Win-win за всички. Все пирамиди и измами са ви в главата. Затова няма да се оправи никога тая държава.
    Номер 7 - то за да им мине през акъла първо трябва да имат акъл.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Георги

    1 0 Отговор
    Кой ти каза че е трудноуправляем. Имайки предвид че батериите са на пода, колата е с по нисък центъра на тежестта от който ти да автомобил с ДВГ