Last news in Fakti

14 Юли, 2017 14:05 16 627 7

Да си купиш ново Infiniti на половин цена

  • infiniti-
  • qx30-
  • сащ
Да си купиш ново Infiniti на половин цена - 1

Това е възможно, но се е случило само веднъж. Двойка от Щатите успя да си купи чисто ново Infiniti QX30 за $17 790 (30 777 лв.), въпреки, че цената му в САЩ е $35 000 - сума равняваща се приблизително на 60 000 лв.

След като семейството Купър попада на реклама във Facebook, която е с объркана цена, те веднага звънят на местния дилър. Той обаче любезно им обяснява, че за такава цена е невъзможно да се купи въпросната кола.

Американците не се отказват и пишат писмо до централата на марката. От там, без каквито и да било увъртания им заявяват, че щом са видели реклама с такава цена, то те могат да си купят колата на същата цена.

Естествено, веднага след като от компанията разбират за рекламата с обърканата цена, тя е свалена от интернет. У нас, за съжаление такива объркани реклами все още няма, а базовата цена на Infiniti QX30 стартира от 75 400 лв с ДДС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    25 8 Отговор
    За подобни пари може да се купи истински сув с мощен двигател от друга марка. Все пак това е А класа с 4х4 задвижване и малък мотор. Но е добре да се отбележи разликата в цената, като добавим, че в САЩ се правят и отстъпки от дилърите до 20%, то тази кола става още по-примамлива, да кажем 50х.лв. Сложи и лизинг с реална остатъчна стойност и без прървоначална вноска и хей ти тази колица за 350лв на месец. Да, ама не и у нас. По същата логика кола за 35х.лв не трябва да е с лизингова вноска по-висока от 200лв у нас, но такива оферти няма.
  • 2 BIBO

    16 22 Отговор
    Няма да дам 75000 лв, че и повече за това "джезве" ама никога. Да си го карат !
  • 3 kura mi

    14 10 Отговор
    ей BIBO ти и седем лева не можеш да дадеш, просто защото ги нямаш мамин смешник
  • 4 ккк

    11 3 Отговор
    Чудесно попадение на особено разумна цена-дори и за в БГ. Браво!

    Разбира се, че това не е "истинска" история, но то и приказките за красивите принцеси и безстрашните принцове не са истински, но са изпълнени с вълнуващи неща. В случая Infiniti QX30.

    Дори и без подобна "реклама", автомобила има заслужено място сред световните елити !

    П.П. По добре такава реклама, отколкото тази която се въртеше у нас - с изказване за това колко е "добър" Infiniti X30/QX30 с уж от мнението на "големи" български звезди. Малиии тва пък кой го беше измислил!!!
  • 5 камата

    4 1 Отговор
    мириши на лукс
  • 6 Morgoth

    5 1 Отговор
    У нас, ако сбъркат цената познай как ще ти дадат кола на нея :)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.