Last news in Fakti

18 Юли, 2017 07:15 4 544 2

Още една малка оса - Yaris GRMN

  • toyota-
  • yaris-
  • grmn
Още една малка оса - Yaris GRMN - 1

Toyota обичат спортните си автомобили, като това не включва само тези на задно предаване. Хечбековете също са апетитна ниша за производителите и всеки се бори за свое парче от пая. Новото попълнение при тях се нарича Yaris GRMN или Gazoo Racing Masters of Nurburgring. Gazoo Racing седят зад много от състезателните проекти на японската компания, като това включва и отбора им във WRC.

Още една малка оса - Yaris GRMN

Той ще се изправи срещу модели като Clio RS и Fiesta ST с мощност от около 215 конски сили идващи от 1.8-литров четирицилиндров двигател с принудително пълнене с компресор - агрегат познат от моделите на Lotus. Това ще означава ускорение от 0 до 100 в рамките на 6.5 секунди. Окачването ще бъде снишено с 35 мм, като това става благодарение на нови амортисьори Sachs и нови спортни пружини. Спирането ще бъде възложено на големи предни дискове с четирибутални апарати, а сцеплението ще се подпомага от диференциал с ограничено приплъзване.

В интериора ще присъстват спортни седалки Boshoku от типа "корито", които ще се грижат за добрата ви упора. Това обаче, няма да бъде масов модел, а наистина ограничен такъв с количество от само 400 машини, като цената му за Европа ще бъде 29900 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бегачка

    3 1 Отговор
    Скъпо ,по скъпо,ужасно скъпо ! Цената е с около 10000 евро повече за такъв клас кола с такива характеристики ! Тази количка освен от колекционери нама ,кой друг да я купи !!!!
  • 2 Томи

    2 1 Отговор
    Може и да е добра колата но за тези кончета трябва да спринтира по-бързо от 6,5