29 Юли, 2017 10:00 4 317 7

BMW X2 се показа почти без камуфлаж

  • bmw-
  • x2
BMW X2 се показа почти без камуфлаж - 1

Прототипът на новото попълнение в гамата на BMW - X2 разкри почти всичките си форми. Той ще бъде създаден на същата UKL1 платформа, която използват MINI и X1 и ще бъде причислен към SAV-овете, които имат малко по-ниско купе и по-спортна визия.

Според последната информация, автомобилът ще използва предимно 2.0-литрови агрегати, като зад означението M35i ще се крият 300 конски сили, такъв агрегат ще бъде сложен и в бъдещия най-мощен Clubman, който ви показахме скоро. По-малките 25i и 25d ще разполагат с познатите 231 конски сили, следващите в гамата ще са 20i и 20d с по 192 конски сили, а най-ниско ще са 18i и 18d, като тук дизеловият ще има 150 конски сили, а бензиновият ще бъде 1.5-литровия трицилиндров с 140 конски сили. Очаква се обаче, да има и 16d с 116 коня.

Автомобилът е почти готов и появата му на автосалона във Франкфурт през септември е напълно възможна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    18 11 Отговор
    Следващото беенве ше ми е такова ама нафтово щото съм си събрал близо два тона нафта в бидони в мазето къде я зимам на тънка лаисна от комшията а тои е тракторис
  • 2 Марио

    10 6 Отговор
    Хубаво джипче ще бъде.
  • 3 Ввв

    12 10 Отговор
    По-добре да си стои с камуфлаж,ш...на конфекция

    Коментиран от #4

  • 4 Кожо

    6 9 Отговор

    До коментар #3 от "Ввв":

    Абсолютно!
  • 5 ЗДРКП

    2 0 Отговор
    Привет, искам да кажа тъжната вест - наскоро си продадох беемвето и искъм да попитам ниакои продавал ли си го е и как дасе справя с липсата. Има ли с кого да говоря или някаква черна магия да направя за да ми е по добре. Мерси!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 BMW

    0 0 Отговор
    ПОРЕДНИЯ УНИКАТ ЩЕ БЪДЕ!!!