30 Юли, 2017 12:10 8 869 5

AMG? не - MINI Clubman

  • mini-
  • clubman
AMG? не - MINI Clubman - 1

Преплитането на стиловете в тунинга е нещо често срещано, но тук буквално са преплетени детайли. Това обаче, не означава, че непременно трябва да е нещо грозновато.

В случая с този MINI Clubman от новото поколение F54, японците от Duell AG Performance са монтирали накрайниците на добре познатата изпускателна система на AMG моделите от последните години. Това не е много в разрив със стила на автомобила, който в оригиналния си вид също е с отделни накрайници, но са единични.

Новата добавка на предната броня също напомня за един коренно различен автомобил Mustang GT350, но цялостния завършек определено се е получил, като към него прибавим класическите OZ джанти в 19-цолов размер и сниженото окачване - всеки стенс-ър би казал "-Ниско грозно няма".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    14 3 Отговор
    Супер е!
  • 2 Марио

    5 6 Отговор
    Добре изглежда.И върви като пушка.
  • 3 Марио

    5 6 Отговор
    Добре изглежда.И върви като пушка.
  • 4 Аман от инжинери

    6 9 Отговор
    Колата е станала супер.Единствено малко стоповете ми приличат на голф,и що за кух чеп е измисли,две врати на багажника,две дръжки кът' на хладилник,две чистачки и два механизма за затваряне + две панти на врата.Само от бнв'могат да правят тъпотия,и не знаят как да си намалят теглото на пърдялниците.Да вземат да слагат и по едно огледало на задните врати и две рез.гуми.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Аман от инжинери":

    Ако потърсиш снимки на оригиналния Clubman ще разбереш защо са 2.