1 934 1

BMW Z4 ще бъде представено на Пебъл Бийч

Ангел Харизанов

Най-очаквания и желан модел на BMW е следващото поколение на 8-ма серия, но и малкият роудстър Z4 също се завръща. Повечето от вас вече знаят, че автомобила се разработва заедно с Toyota и на неговата платформа ще бъде изградена следващата Supra. Това може само да означава, че това бъдещо поколение ще бъде насочено повече към представянето отколкото към лукса, за да се отличи от Осмицата.

Изминаха вече близо две години откакто се появяват прототипи на модела, който ще получи вътрешното означение G29 и явно вече той е готов за представяне. Не сме сигурни обаче, че става въпрос за реалния автомобил или той ще последва идеята на прототипа на 8-ма серия, който също бе представен на Concours d’Elegance, но първия през годината във вила Д'есте на брега на езерото Комо.

Гамата от двигатели на автомобила ще бъде от добре познатите бензинови 2.0-литрови и 3.0-литрови агрегати на компанията, като за начало топ версията се предполага, че ще бъде M40i със своите 360 конски сили и 500 нютонметра, които са предостатъчни, за да превърнат автомобила в суров конкурент, но не се изключват и по-мощни версии.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Кибик
    Отговор
    1 23:55  02.08.17
    Залога за успеха на Z4 e ниско тегло и шест цилиндров двигател с 350-400 к.с.

Напиши коментар:


Публикувай