Last news in Fakti

18 Август, 2017 10:00 3 366 5

Ford GT '67 Heritage

  • ford-
  • льо ман-
  • gt '67

Лимитираният модел напомня за легендарната победа на Ford GT40 Mark IV преди 50 години на „24-те часа на Льо Ман“

Ford GT '67 Heritage - 1

Гледайки Ford GT '67 Heritage Edition (2017), феновете на автомобилните спортове могат да се пренесат обратно в 1967-ма година. С пускането на лимитирания модел Ford отбелязва 50-годишнината от легендарната си победа на „24-те часа на Льо Ман“.

Ford GT

„Новата суперкола е наследник на миналогодишния Ford GT '66 Heritage Edition и напомня за паметния ни успех на престижното френско състезание за спортни автомобили и прототипи“, заяви глобалният директор на Ford Performance Дейв Перицак.

Ford GT

Лимитираната версия е в състезателно червено, като по каросерията има бели линии и карбонови части. На предния капак и на вратите е изписани стартов номер. 20-цолови алуминиеви джанти в сребърен сатен и черни болтове, червени спирачки и сребърни огледала завършват екстериора на Ford GT '67 Heritage Edition.

Ford GT

Ford GT

Новата кожена тапицерия на карбонените седалки и спортният волан са декорирани с контрастни червени шевове. Към интериора има и червени колани, различни алуминиеви елементи и специален дизайн на вентилационните отвори и централната конзола.

Ford GT

Ford обяви, че от GT '67 Heritage Edition с 3.5-литров V6 двигател с максимална мощност 656 конски сили ще бъдат произведени строго лимитиран брой автомобили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    3 9 Отговор
    Доста са копирали от ФерариШАЖ

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "gost":

    И кво са копирали те от Ферари
  • 3 Propov

    3 1 Отговор
    Е как кво - червения цвят ;-)

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Propov":

    А всяко първо Ферари в къв цвят се произвежда да те питам и така дали Форд копират
  • 5 Doggi

    2 0 Отговор
    Unikalna