Last news in Fakti

21 Август, 2017 11:13 33 683 28

Появиха се подозрително евтини Golf-ове

  • volkswagen-
  • golf-
  • sportwagen
Появиха се подозрително евтини Golf-ове - 1

Украинското представителство на Volkswagen предлага комбито Golf SportWagen на изключително атрактивна цена. Става дума за американската версия на модела, а самата модификация е 2.0 TDI.

Както е известно Volkswagen спря продажбите на дизелови коли в САЩ и от компанията взеха решение да преразпределят автомобилите по други пазари. Поради тази причина в Украйна се появяват въпросните Golf-ове, които са на две години, но с нулев пробег.

По спецификация автомобилите се водят 2016-а, но са произведени 2015 година. Дизеловите Golf-ове са с мощност от 150 конски сили, разполагат с по осем въздушни възглавници и със система за безключов достъп.

Още от екстрите включват камера за заден ход, лети джанти, мултимедия и др. Цената е $18 000. За тези пари се продава най-базовото изпълнение от европейската версия на Golf, която е оборудвана с еднолитров бензинов двигател и е с почти никакви екстри.

За да бъдат пуснати обаче на пазарите в Украйна, въпросните дизелови комбита преминават през специална адаптация, включваща над 40 изменения. Уредите са сменени с такива, отчитащи по метричната система, монтирани са дневни светлини и т.н.

Появиха се подозрително евтини Golf-ове


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    150 15 Отговор
    Искам да прочета коментарите на българските форумни "специалисти", затова как тези чисто нови Голфове замърсяват околната среда, докато в Горубляне и Дупница се продават стотици хиляди бракувани в Европа трошки, които не могат да бъдат регистрирани и не могат да покрият екологичните норми дори в Зимбабве...

    Коментиран от #5, #18

  • 2 Мнение

    57 80 Отговор
    Кой нормално мислещ човек ще даде 18 000$ за Golf!!!Първо че почти никой от нас няма тези 18 000$,а и да ги имаше щеше да се купуват Mercedes,Audi,BMW,Toyota,Honda,Peugeot и др!

    Коментиран от #10

  • 3 Гост

    30 7 Отговор
    30 хилки за чисто нов автомобил, аз догодина ще мисля, като и другите спрат дизелите и станат по евтини в нашата страна.

    Коментиран от #8

  • 4 Гоуф

    23 14 Отговор
    Че те народните голфове някога скъпи били ли са ?
  • 5 Монго

    31 12 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Съдебното решение срещу ВАГ в САЩ ти го доказа! Или може би искаш знак свише от горе? И защо сравняваш бараките от Горубляне с дизелгейт? Един съвет, карай бензин та дори и Фолксваген!
  • 6 Христо

    36 19 Отговор
    Относно първия коментар... колегата май не е карал нов голф.Страхотна кола е, по нищо не отстъпва на гореспоменатите.да не говорим за пежото.
  • 7 гост

    38 14 Отговор
    Това, че нашата система е направена от идиоти, не значи, че и в другите страни е така. Никой не иска да си трови населението, само у нас привилегиите са за тарикатите с изтърбушените дизели. Нито при регистрация, нито при преглед, нито по сигнал може да се наложи какъвто и да е контрол. Може да пуши вседи ден като запалена гума пред блока, но не подлежи на контрол, на 112 само ще ти се подиграят. Това е немислимо в друга страна. 100% по-добре тези нови коли отколкото барутниците от автовозите.

    Коментиран от #14, #24

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гост

    19 10 Отговор
    Oĸaзвa ce, чe пpи oпpeдeлeни, нo cъвceм изпълними ycлoвия, мoжe дa cи дpъгнeтe oт мaгaзинa c чиcтo нoв eлeĸтpичecĸи Vоlkѕwаgеn е-Gоlf cpeщy cĸpoмнaтa cyмa oт ... 4 495 дoлapa (или мaлĸo нaд 7 400 лeвa).Чиcтo нoв е-Gоlf мoжe дa бъдe зaĸyпeн зa 28 995 дoлapa ĸaтaлoжнa цeнa. Уcтaнoвeнaтa oтcтъпĸa oт дилъpa e цeли 7 000 дoлapa, фeдepaлнaтa oтcтъпĸa e 7 500 дoлapa, a тaзи нa щaтa - oщe 2 500 дoлapa. Ѕоnоmа Сlеаn Роwеr, мecтният дocтaвчиĸ нa eлeĸтpичecтвo, пpaви oщe 2 000 oтcтъпĸa.

    Taĸa цeнaтa cлизa дo 9 995 дoлapa.

    Ѕоnоmа Сlеаn Роwеr пpaви и oщe oтcтъпĸи в oпpeдeлeни cлyчaи. Зa мecтнитe гpaждaни, ĸoитo ca ĸлиeнти нa ĸoмпaниятa и oтгoвapят нa вcичĸи ycлoвия и бoнycи пpи ниcĸи дoxoди, цeнaтa пaдa дo eдвa 4 495 дoлapa.
    А честито на ДВГ-тата !
  • 10 123

    19 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Ми, аз ще си купя, що не. Ти в Пежо влизал ли си? Материалите пипал ли си ги? Уредите гледал ли си ги. А Си вик за тези пари само 1.4 атмосферен. Останалите, даже не мога да се снимам с тях за тези пари.

    Коментиран от #16

  • 11 Марио

    10 0 Отговор
    Да идват насам
  • 12 Луд с кирка

    10 2 Отговор
    Ша додът ама у бг-тото ша са по скъпи от Хамериканските.
  • 13 Никола

    20 0 Отговор
    Кое му е подозрителното , в статията много добре е казано за какво иде реч , ама нали трябва шок заглавие...
  • 14 Име като гост

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    А, не е така в друга страна! Напротив, аз си купих дизелово рено от 2000, с уж държелив мотор 1,9 дти. Нищо не проучвах, само пробвах как се шофира, погледнах оттук-оттам - колата ми трябваше спешно и за работа. Разбрах впоследствие, че са ме измамили, защото колата започна да пуши неописуемо след около месец. Не можах да покрия емисиите и се обадих на приятел с автосервиз. Той някъде кара реното и се върна срещу скромна сума с взети емисии.

    Представи си сега как ме спират полицаи с подозрение, че колата не е наред, защото зад мен кади като заводски комин. Връщах се от пазаруване в "Билла". Вземат ми документите, всичко изрядно, проверяват. Говорят с някого по телефона и пет минути по-късно се връщат при мен и ми пожелават приятен път. На теория имат право да ме изпратят на нов технически преглед, но на практика на никого не му пука. И говорим за Западна Европа!
  • 15 другар

    16 0 Отговор
    Какво е това подвеждащо заглавие?!? Нито са подозрителни ГОЛФовете, нито са се появили тук, а в Украйна..........
  • 16 Мнение

    12 6 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    Ми купи си DACIA!По-добре кола 2 употреба отколкот някакъв нов голф той са близо 33 000лева малко ли са???Пробвай да ги изкараш с честен труд!!!

    Коментиран от #17

  • 17 123

    21 2 Отговор

    До коментар #16 от "Мнение":

    Пробвам, изкарват се. Верно, нервите са големи ама е възможно. И Дачия бих взел, ако ми трябва евтина кола за работа, що не. Комплекси нямам, щото парите са си мои и ми е на д.... кой кво мисли.
    А относно Голфа, с този двигател и такива екстри кола в БГ на тази цена няма. Може да се вземеш абсолютно непретенциозна Корола с 1.33 двигател и гола като пушка. За ходене до работа става и дотам.
    И преди да коментираш Голфа, вземи се качи на един с 2.0 ТДИ пък тогава го плюй. А за Мерц и БМВ не ми говори, редовно ги засичам да зареждат по 20 лева бензин за две кръгчета в квартала...., ма нали са баровски коли, на по 15 години. Класика. Манталитет та дрънка.

    Коментиран от #21

  • 18 Бай Ставри

    35 1 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    На Горубляне трошки няма ....Там всички коли са на около 50 000 км и всички са карани от баби - пенсионерки или не са излизали от гаража.....
  • 19 ЕС Кар ЮЗН

    13 16 Отговор
    Golf 7 безспорно е най-добрият автомобил в класа си, избиран за автомобил на годината в половината свят, включително и в Япония!
    Не знам как го сравнявате с Аурис, Сивик или Пежо 308, при положение, че това е най-балансираният модел на Фолксваген и там качеството е безкомпромисно, автомобилът се произвежда само във Волфсбург /говоря за моделите, предназначени за Европа/ и там изненади както при турските Тойоти или Хонди няма.
    Golf TSI естествено е по-добрия вариант, няма никаква обоснова полза от това човек да си купува чисто нов дизелов автомобил в момента! Бензинът си е бензин!
  • 20 СубаруЛеворгВарна

    9 9 Отговор
    И от кога ТРИ годишен ГоуФ с 2 литров мотор 150 коня без гаранция с уреди измерващи във фаренхайти и мили и цена 34 000 лв. се счита за евтин???

    Коментиран от #22

  • 21 Мнение

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "123":

    Ти ако работиш като банкер,добре повечето от нас работят за мизерни пари!!Публикувано във факти.бг: Цената е $18 000. За тези пари се продава най-базовото изпълнение от европейската версия на Golf, която е оборудвана с еднолитров бензинов двигател и е с почти никакви екстри.
    За какво да давам един чувал с пари за автомобил без никакви есктри??

    Коментиран от #23

  • 22 123

    8 3 Отговор

    До коментар #20 от "СубаруЛеворгВарна":

    Никой не казва че е евтин а говорим че за парите които му се търсят и оборудването е евтин. Има разлика. Я виж наште хубосници за 2.0 ТДИ какви пари искат... И защо си мислиш че дилъра ще ги пусне на пазара без гаранция? Ако това стане ще си ръждясват на плаца.
  • 23 123

    10 3 Отговор

    До коментар #21 от "Мнение":

    Това че ги изкарвам не означава че ще ги дам, има разлика. Тука вървим към дискусията че едва ли не трябва да си луд да дадеш 33 000 за нов голф наместо Пежо или Тойота, например.
    Е, аз казам, че ако ще ги давам тези пари то ще го направя за Голфа пред всички останали, защото както колегата по долу каза, най добрия от всички е. Искам нов Си вик, ама ми миришат краката още, щото струва 50 бинки ....
  • 24 Tono

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    То ако имаше достатъчно паркове и зелени площи дизела проблеми няма да прави. Ама всичко се сече и се строят коптори в повечето случай стоящи празни.
  • 25 тракторист хулиган

    5 3 Отговор
    голф 3 нафта от туби да ви акам на новите коли с 200 евро заплата
  • 26 оооооо

    1 0 Отговор
    не ги разбирам хората с дизели , крадат ли го олио ли сипват от къде им идва далаверата не знам
  • 27 Спас

    1 0 Отговор
    Мешат дизела с изгорено олио и бичат...
  • 28 Желбант

    2 2 Отговор
    Какво значи "почти никакви екстри" - базовите версии на повечето автомобили са почти идентични!
    Да не би базов Аурис, 308 или Сивик да идва с повече екстри от Голф - глупости!
    Голф е най-добрият автомобил в този клас, а колкото до малките турбомотори - всички вече залагат на тях!
    За добро или лошо - ще се види!
    Ускорението е добро, разходът на гориво е малък, човек може да си купи бензинов автомобил, вместо дизелов и пак да постигне добър разход.