2 009 2

Автогладиатори в Арена Армеец

Започна трескаво записване за участие в зрелищното шоу „Луда надпревара“

Радослав Славчев

Грандиозни гладиаторски игри в театър на разрушението ще разтърсят Арена Армеец с брутални сблъсъци и рев на двигатели. Ако искаш да участваш в битката на най-добрите от добрите, влез на Ludanadprevara.com и избери:

Вариант 1: Всеки, притежаващ свидетелство за правоуправление на МПС, може да бъде автогладиатор с предоставен автомобил от организаторите.

Вариант 2: Получавате специално подготвен рекламен автомобил на вашата марка или продукт, с който да участвате в надпреварата.

Вариант 3: Ако искаш да представиш себе си чрез свой автомобил в битката на професионалистите, не се колебай да „закалиш“ своята кола с релси, мантинели, бетон в калниците, или да откриеш друг креативен начин. с който да превърнеш бричката в чудовище на арената.

Финалът на сезона на „Луда надпревара“ ще бъде брутален спектакъл с невероятна шоу програма, която ще включва и опасни каскади, изпълнени от професионалисти. В събитието решиха да участват плеймейтка и родни знаменитости, чиито имена ще бъдат оповестени съвсем скоро.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Random
  Отговор
  1 13:01  21.08.17
  Тая глупост трябва да се забрани. Само съсипват колите.
 • Гост
  Отговор
  2 11:45  22.08.17
  И без плеймейтка не става нали?!

Напиши коментар:


Публикувай