21 Август, 2017 11:39 2 715 2

Автогладиатори в Арена Армеец

  • луда надпревара-
  • автомобили

Започна трескаво записване за участие в зрелищното шоу „Луда надпревара“

Автогладиатори в Арена Армеец - 1

Грандиозни гладиаторски игри в театър на разрушението ще разтърсят Арена Армеец с брутални сблъсъци и рев на двигатели. Ако искаш да участваш в битката на най-добрите от добрите, влез на Ludanadprevara.com и избери:

Вариант 1: Всеки, притежаващ свидетелство за правоуправление на МПС, може да бъде автогладиатор с предоставен автомобил от организаторите.

Вариант 2: Получавате специално подготвен рекламен автомобил на вашата марка или продукт, с който да участвате в надпреварата.

Вариант 3: Ако искаш да представиш себе си чрез свой автомобил в битката на професионалистите, не се колебай да „закалиш“ своята кола с релси, мантинели, бетон в калниците, или да откриеш друг креативен начин. с който да превърнеш бричката в чудовище на арената.

Финалът на сезона на „Луда надпревара“ ще бъде брутален спектакъл с невероятна шоу програма, която ще включва и опасни каскади, изпълнени от професионалисти. В събитието решиха да участват плеймейтка и родни знаменитости, чиито имена ще бъдат оповестени съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    13 3 Отговор
    Тая глупост трябва да се забрани.
    Само съсипват колите.
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    И без плеймейтка не става нали?!