22 Август, 2017 10:56 12 692 9

Новото Porsche Cayenne измина 4.4 млн. км

  • porsche-
  • cayenne
Новото Porsche Cayenne измина 4.4 млн. км - 1

Новата генерация на Porsche Cayenne ще бъде представена след седмица, а публичната и премиера ще се състои в средата на септември и ще е в рамките на автомобилното изложение във Франкфурт.

Новото Porsche Cayenne измина 4.4 млн. км

Малко преди това да се случи, от компанията разкриха интересни подробности, касаещи тестовете за надеждност и издръжливост, през които е преминал новият Cayenne. Изпитанията са били осъществени по целия свят, като колата е подлагана на изключително екстремни пътни и климатични условия.

Като цяло, прототипите и предсерийните автомобили са изминали 4л4 млн. километра, като това се е случило при температури от минус 45 до плюс 50 градуса по Целзий. Автомобилите са тествани в Дубай, Долината на смъртта, Китай, Аляска, Швеция, Финландия, Испания, ЮАР, Япония и в Нова Зеландия.

Новото Porsche Cayenne измина 4.4 млн. км

Освен това новото поколение на Porsche Cayenne е престояло стотици часове на т.нар. хидропулсатор - хидравличен стенд, който изкуствено, чрез вибрации и различни колебания, създава условия на реално натоварване на ходовата част и на каросерията.

От компанията заявяват, че колата е тествана в условия, каквито едва ли ще види при всеки един от новите си собственици. Освен тези екстремни изпитания, през последните три месеца новото поколение на Porsche Cayenne изминава 240 000 километра на асфалт - в градски и извънградски условия.

Новото Porsche Cayenne измина 4.4 млн. км

Повече информация за ТТ данните на модела ще бъде налична на 29 август, когато е официалното представяне на модела. Към момента се знае, че що се отнася до дизайн, то новият Cayenne ще премине по т.нар. "еволюционен път".

Това означава, че колата ще е без радикални изменения по външността. Салонът обаче ще е доста различен, като очакванията са за изцяло цифрови прибори по арматурното табло, нова централна конзола и най-съвременната мултимедийна система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еколог

    19 6 Отговор
    И пак не са направили прибори на таблото за колко е пълно BRC-то...
  • 2 Пътища

    42 2 Отговор
    Да минат през България веднъж, тогава да ми разправят колко екстремни тестове им били правили..
  • 3 ПУРШЕ

    17 5 Отговор
    През Сирия, Афганистан и Русия не са минали-значи не са минали никакви тестове.Там щяха да се провалят гарантирано....
  • 4 Марадона

    13 3 Отговор
    Синчетата на бившите ДС-та сигурно потъркват ръце, татка откак си "приватизира" онзи комбинат само тоз модел ни са си купили - вече говорят - "Аз го искам със сребриста лайсна" друг казва "Аз пък искам с карбонова" ..............
  • 5 ддд

    16 1 Отговор
    добре минаваме на поршета
    как не сме се сетили
  • 6 Майстора

    5 0 Отговор
    И след всички тези тестове един CAN модул като се на.ере хахаахахах и всичко свършва хахахаххаха
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гошо без Поршето

    2 0 Отговор
    За всеки кадър ново Порше
  • 9 незнайко

    3 0 Отговор
    Колко коли и за колко време, са минали общо, тези 4.4 мил. километра не се споменава. Защо ?