Last news in Fakti

31 Август, 2017 17:00 5 897 5

Продава се Ford GT-то на Джеръми Кларксън

  • ford gt-
  • джеръми кларксън
Продава се Ford GT-то на Джеръми Кларксън - 1

Във Великобритания е обявен за продажба емблематичният суперавтомобил Ford Midnight Blue GT от 2005 г., принадлежал на легендата от Top Gear Джеръми Кларксън. За да се сдобие с него, бъдещият му собственик ще трябва да извади 286 000 евро.

Продава се Ford GT-то на Джеръми Кларксън

Това е първият екземпляр от модела, доставен на клиент. Въпреки че Кларксън не е собственик на спортния автомобил в момента, той все още се води на негово име. Сегашният притежател на суперколата я купува от Ford, след като водещият на Top Gear решава да се раздели с нея и тя е попаднала обратно в ръцете на автоконцерна.

Продава се Ford GT-то на Джеръми Кларксън

Ford Midnight Blue GT на Джеръми Кларксън е оборудван с 5.4-литров V8 алуминиев двигател с максимална мощност от 550 конски сили и е само на 38 000 километра. Оригиналната боя на автомобила е перфектно запазена, а модификации са правени само по окачването и ауспуховата система.

Продава се Ford GT-то на Джеръми Кларксън


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хубу

    18 1 Отговор
    Добре, че не е с десен волан ! Колата си заслужава и без "екстрата" че се е търкал г.за на Кларксън. ;)
  • 2 Илиян

    7 1 Отговор
    Джеръми да не го е закъсал.........миналата седмица пак беше пусната негова CLK 63 AMG Black Series в продажба?
  • 3 асдфгххх

    6 1 Отговор
    Джеръми на няколко пъти казваше, че това е колата, в която не можел да направи нито едно пътуване без да се развали. Дори в Top Gear като я показа чисто нова на 1 ден се повреди имобилайзера.
  • 4 Хмм

    2 4 Отговор
    GT-то освен, че е расов автомобил със състезателна конструкция и геометрия, за разлика от 'талянските пудри, ВИНАГИ е в класациите за суперкар, който може да се кара като ежедневка. Далеч по-здрав от измислените "екзотики" и с далеч по-мъжкарски звук. Носител на безброй рекорди за скорост и единственият несчупил се в един тест 0-200мили в час-0. Тва вайпъри, лотуси нам кво си - всички родиха я двигател, я скорости и това е факт.
  • 5 doe

    4 1 Отговор
    Най - якия спортен модел е точно този.