2 Септември, 2017 07:15 4 398 3

Офроудъри в помощ на пострадалите в Тексас

Офроудъри в помощ на пострадалите в Тексас - 1

Както много от вас знаят, мощен ураган наречен Харви се стовари върху южния бряг на Северна Америка и най-тежко бе засегнат щата Тексас. Количеството вода, което се изля там бе толкова голямо, че буквално бе трудно да се осмисли и някои от градовете бяха неузнаваеми и тотално потопени.

Хора от най-различни места и с най-различни професии се впуснаха да помагат на пострадалите, като и притежателите на тежко модифицирани джипове също не останаха по-назад и се включиха в съвземането от природното бедствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чепа

    8 0 Отговор
    Тексас е доста далеч от източната част на САЩ,намира се баш в южната част! Точно там и удари урагана! Четете си статиите преди да ги пуснете!
  • 2 Бесен Язовец

    10 1 Отговор
    Браво, американския звяр изтегли камиона и не му мръдна окото !
  • 3 Spec b

    2 0 Отговор
    Браво на хората, че помагат! Всеки с подобен автомобил който го прави безвъзмездно.. Шапка доло:) аз до сега с моята дърта вярна скуба само един закъсал бус нс DHL успях да издърпам от пряспа - пак е нещо;) Евала пак на тия тръкър боиз:)