6 Септември, 2017 12:28 52 570 11

Върнаха открадната преди 38 г. кола на собственичката

  • peugeot-
  • 104-
  • кражба-
  • франция
Върнаха открадната преди 38 г. кола на собственичката - 1

Синьо Peugeot 104, изчезнало през 1979 г. във френската провинция Шампан, бе върнат на собственичката му, съобщава Fox news. Автомобилът бил открит благодарение на жегите, пресушили кално езеро, на дъното на което бил потопен навремето.

Върнаха открадната преди 38 г. кола на собственичката

За изненада на всички изминалите десетилетия почти не са оставили следа върху колата. Боята се оказала в доста добро състояние, а по броните все още има хром. Френската малолитражка обаче надали ще се движи отново някога. За 38 години под предния капак се заселила колония от раци, които опустошили моторния отсек.

Върнаха открадната преди 38 г. кола на собственичката

Полицията положила доста усилия, докато установи притежателя на возилото. По времето, когато синьото Peugeot било откраднато, все още нямало единна компютърна база от данни и служителите на реда трябвало да преровят целия книжен архив, за да открият жалбата за кражба.

Собственик на колата се оказала жителка на гр. Реймс. Жената била крайно изненадана от находката и трогната от усилията, положени от полицаите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    54 11 Отговор
    Ако се реставрира ще струва една камара пари.

    Коментиран от #2

  • 2 Random

    29 4 Отговор

    До коментар #1 от "Random":

    има за 3650€ в немското мобиле.
    Не е малко
  • 3 Спас

    77 1 Отговор
    Браво, сега остава да открият и крадците!

    Коментиран от #6

  • 4 Иванчо

    51 6 Отговор
    Тя като нова !!!
    Хайде със здраве да си я кара.
  • 5 дръндер

    43 4 Отговор
    У нас се разправя като виц една история- услужливи крадци върнали откраднатата кола на паркинга на полицейско управление,след като си свършили работата. Дори оставили достатъчно бензин в резервоара. Полицаите услужливо се обаждали години наред на собственика, че продължават активно да търсят колата му, но за сега без успех.Един ден собственикът отишъл за нещо си в полицейското, видял си колата на паркинга, решил, че са я намерили и влязал да благодари на полицаите. Те го посрещнали с думите,че не са го забравили и продължавали да търсят !!!
  • 6 Ivo

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "Спас":

    Ако са живи все още
  • 7 1234

    46 4 Отговор
    Да извикат нашите полицаи,те как откриха причинителя на пожара по изгорелия фас.В такъв голям пожар и по пепелта от фаса отпечатъците още са седяли и те ги откриват.....,че едни крадци от преди 38 години ли няма да открият ,това да не е да търсиш кой ограби КТБ ,там е трудно защото ......не се ли досещате защо не искат да открият крадците.Е АМА...и вие сега.
  • 8 104

    4 8 Отговор
    Как 4 промила бе батко, аз трее съм умрел..
  • 9 ФИЛМ НА УЖАСИТЕ

    6 5 Отговор
    АКО СЕ ПРЕСУШИ ДЯВОЛСКАТА РЕКА В ПРИМОРСКО ТОЧНО ДО МОСТА В НЕЯ ИМА ЦЯЛ АВТОБУС С НАД 40 ПЪТНИЦИ КОИТО СА ПАДНАЛИ ТАМ НЯКЪДЕ ПРЕЗ 70ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК НА ВРЪЩАНЕ ОТ ПОЧИВКА МИСЛЯ ЧЕ В АХТОПОЛО ,ТАКА СИ И СТОЯТ ДО ДЕН ДНЕШЕН ДО КОЛКОТО ЗНАМ И ИКОЙ НЕ СИ Е МРЪДНАЛ ПРЪСТА ДА ГИ ВЪРНЕ НА РОДНИНИТЕ!МОЙ ПРИЯТЕЛ КАТО ДЕТЕ ПО ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ НЕ СЕ КАЧВАТ С РОДИТЕЛИТЕ МУ!ДОРИ РАЗПРАВЯТ ЧЕ ПРЕДИ ТРЕСАВИЩЕТО ОКОНЧАТЕЛНО ДА ГО ПОГЪЛНЕ ВОДОЛАЗИТЕ ОТ СПАСИТЕЛНИЯ ЕКИП КОИТО НИЩО НЕ МОГЛИ ДА НАПРАВЯТ ПОНЕ УСПЕЛИ ДА СМЪКНАТ НЯКОЙ-ДРУГ ЗЛАТЕН ПРЪСТЕН ОТ УДАВНИЦИТЕ!АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ТАЗИ ИСТОРИЯ НЕКА ПИШЕ МОЛЯ!!!
  • 10 ФИЛМ НА УЖАСИТЕ

    5 4 Отговор
    ИЗВИНЯВАМ СЕ,ГРЕШКА,РЕКАТА НЕ Е ДЯВОЛСКАТА,А СЪСЕДНАТА КАРААГАЧ ДО КИТЕН,ТРАГЕДИЯТА Е БИЛА 1972Г
    https://www.blitz.bg/intsidenti/ventsi-nad-chernata-reka-do-kiten-poglnala-36-mayki-i-detsa-v-avtobus-kovcheg_news148533.html

    Коментиран от #11

  • 11 Спас

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "ФИЛМ НА УЖАСИТЕ":

    Има писано по случая доста, естествено след 1990 година, но има спасени хора и мисля, че всички тела са извадени!