Last news in Fakti

7 Септември, 2017 01:36 13 640 13

Mercedes-Benz AMG Hammer 6.0 комби?

Mercedes-Benz AMG Hammer 6.0 комби? - 1

Един от най-култовите, най-продаваните и най-неразрушимите модели на германците от Mercedes, няма нужда от особено голямо представяне - W124. В дългия му живот са произведени адски много специални версии, като една от най-запомнящите се, е AMG Hammer. Много от вас знаят, че автомобилът присъства във версията купе, но явно има и нещо за феновете на големия вътрешен обем, което всъщност е много по-рядко. Толкова, че от него са произведени само около 30 броя и то във версията с най-големия 6.0-литров V8 с мощност от покъртителните за времето 375 конски сили. Един европейски еднорог, който е рядкост да видим дори на снимка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    28 1 Отговор
    Страхотен
  • 2 Японеца

    4 51 Отговор
    Дори и двигател V10 със 7л. да му сложат и 1500к.с. да го направят, това си остава един скапан немски кенеф!

    И си направете справка 1987г. какви японски зверове има!

    Коментиран от #3, #4, #7, #10

  • 3 ванката

    24 0 Отговор

    До коментар #2 от "Японеца":

    Хонда сивик 1.4?
  • 4 бай Иван

    29 0 Отговор

    До коментар #2 от "Японеца":

    Пич, и аз не съм им фен на немците, ама на бялото не може да викаш черно.
  • 5 AUDINEMEKEFI

    31 1 Отговор
    едно 10 пъти по издръжливо от сегашните модели автомобили... няма толкова електроника, прост но елегантен дизайн.. абе истинска кола!
  • 6 Марио

    2 24 Отговор
    Гнилоч
  • 7 мадеинчайна

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "Японеца":

    я марш от тука бе
  • 8 Propov

    15 0 Отговор
    ха ха и някъв надолу вкарва пак
    японски " зверове" от 80 те години. То няма живи японски коли останали от тия години, пък и зверове... А 124 ги карат яко и ремаркета дърпат , па и 123 има бая още живи и здрави. А японски звяр или незвяр от тия години само в музея.
  • 9 Гост

    2 0 Отговор
    Преди години имаше една такава бройка,собственост на Кирил-Принца от Горна Баня....но разбира се в не толкова добро и оригинално състояние...но все пак интересна и рядка кола! Разправяха че по километраж подминавала 300...Помня че след удар с животно и сменен радиатор,маски,решетки в Гърция, тази кола имаше проблеми с прегряването до последно преди 10-12 години...след това изчезна или беше бартеросана за почти нова тогава W221...
  • 10 Иванчо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Японеца":

    Ха ха ха ха ха ха хА
  • 11 Хлебич

    8 0 Отговор
    Винаги съм се чудил що за глупост е да му сложат различни по големина странични огледала? Като карам след някоя 124ка е супер странна гледката, който не знае ще помисли че просто е приспособил огледало от друг автомобил.
  • 12 Сталин

    7 0 Отговор
    Да го взема и ще у сложа отзад емблема 200 Д и на светофарите ще има разплакани баровци.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.