14 Септември, 2017 14:49 26 475 13

Започнаха да крадат върнати дизелови VW-та

  • дизелгейт-
  • кражби-
  • автомобил

Огромният скандал с дизеловите автомобили на Volkswagen стана повод много американци да върнат старите си дизели и да получат обратно парите си. Всичката върната продукция се съхранява на огромни площи, превърнати в охраняеми паркинги, но се оказва, че тези коли не се охраняват толкова акуратно.

Автомобилните крадци на територията на САЩ естествено веднага разбират за случая и не пропускат възможност да се възползват. Само от стадиона Silverdome в щата Мичиган, където се съхраняват върнати VW-та до момента са откраднати 69 автомобила. Полицията е задържала извършителите на 22 от кражбите.

От охранителната фирма дълго време не са забелязвали изчезването на автомобилите, тъй като на стадиона вече има няколко десетки хиляди автомобила от марките Audi и Volkswagen, изкупени от собственици, които са предявили претенции по скандала Дизелгейт. Иначе част от върнатите коли ще бъдат модернизирани, а останалите - претопени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брахмапутра

    30 21 Отговор
    какво значи VW-та???

    Коментиран от #3

  • 2 Алекс

    90 5 Отговор
    Нещастна работа. Алчността затрива, това е пореден пример. Алчността въобще на продаваш в САЩ и алчността да измамиш с параметрите.
    И защо американските потребители са превилигировани да си получат обратно парите, а европейските няма да получат същото ???
    Наистина нещастна работа !!!

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Караиванов

    18 32 Отговор

    До коментар #1 от "брахмапутра":

    Ти т@п ли си или да. Фаувета ознава Volkswagen-и

    Коментиран от #10

  • 4 Beil

    49 7 Отговор

    До коментар #2 от "Алекс":

    Ами защото с крадените пари от фалшификациите, Ваген отдавна са купили всички основни европейски медии и бюрократите в Брюксел, в т.ч. и водещата комсомолка от ГДР и голяма любителка на безплатни бронирани Аудита...
  • 5 Еколог

    37 3 Отговор
    Скоро в автокъщата до вас...
  • 6 Иван

    37 7 Отговор
    Айде чакаме Аудита за без пари в БГ !

    Коментиран от #7

  • 7 чакащ

    30 3 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    То па няма мексикански или прохождащ кубински пазар, та ще ги пращат чак тука.

    Коментиран от #13

  • 8 Язе

    49 2 Отговор

    До коментар #2 от "Алекс":

    И защо американските потребители са превилигировани да си получат обратно парите, а европейските няма да получат същото ???
    Наистина нещастна работа !!!


    Добър въпрос.Браво.

    Коментиран от #11

  • 9 Бай Иван

    24 10 Отговор
    Ти от Америка видял ли си нещо хубаво

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    24 5 Отговор

    До коментар #8 от "Язе":

    Много просто , защото в Америка има продадени няколкостотин хиляди автомобила , от които я половината решат да ги върнат , я не , щото от заблеяните американци доста народ даже още не знае , че е имало "дизелгейт" . Обаче в Европа цифрата вече е над 10 милиона броя , което значи сигурен фалит за ВАГ , а Германия не е готова да го понесе , обаче ще им излезе през носа , щото сега трябва да станат първи "еколози" и минат на ток преди всички други "европейци "
  • 12 Гост

    4 11 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Иван":

    В Америка има много хубави неща,и не случайно много хора искат да отидат там!!! А ти от Русия ли очакваш да видиш нещо хубаво?
  • 13 жигитайците

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "чакащ":

    Всъщност хамериканските жамбази изнасят крадени коли най-много за Африка с кораби.