3 833 5

Първи снимки на най-малкото шведско SUV

Георги Касабов

Унгарският вносител на Volvo публикува погрешка рекламно клипче, което разкрива напълно най-малкия кросоувър в гамата на марката. Моделът ще бъде представен официално на 21 септември.

Дизайнът на автомобила практически не се различава от прототипа 40.1, показан през май миналата година. Серийната версия се отличава незначително от концепта само по формата на броните, радиаторната решетка и джантите.

Интериорът на XC40 е изпълнен в стилистиката на по-големите модели на Volvo. Кросоувърът получава вертикален екран на мултимедийната система Sensus и цифров приборен панел. Оборудването включва система за кръгово видеонаблюдение, адаптивен круиз контрол, функция за контрол на движението в лентата и система за екстрено спиране, разпознаваща пешеходци и велосипедисти.

Новото шведско SUV е построено на модулната платформа CMA. XC40 е първият модел, базиран на това шаси. С производството ще се заеме заводът на Volvo в Белгия.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Охрана на дискотека
  Отговор
  1 11:09  15.09.17
  В БГ няма да се продава добре. Гледам го и не ми нагарча от чалга, кой ще си го купи тва, че да се фука с него? Нещо за агрегатите няма ли? Нали щяха да са хибрид или електро?! И ако не мога да изрева с двигателя така че да накарам децата в детската градина да заекват, а бабите да се кръстят, закво ми е такава кола?? Нищо не разбират от Балкански пазар тея шведи...
 • 2 11:58  15.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бульбаш
  Отговор
  3 12:56  15.09.17
  Добро синко,добро...
 • Варна
  Отговор
  4 17:01  15.09.17
  Мой познат си купи преди 3 месеца ХС 90 въпреки, че се опитах да го разубедя... - Сега се "пука по шевовете" от яд. Всеки месец е поне по 2 пъти в сервиза. Не беше камерата заден ход, датчика за чистачките, скоростната която е адаптивна, бъгове в софтуера ... - .аси китайският боклук! Толкова харесвах Волво заради качеството... - От както взеха китайци да се занимават с него, нещата придобиха други измерения.
 • незнайко
  Отговор
  5 18:43  16.09.17
  SUV - Volvo XC40 това е машината за ценители ! Volvo произведено в Белгия нищо, че е на китайците .

Напиши коментар:


Публикувай