Last news in Fakti

16 Септември, 2017 17:09 2 528 6

Офроуд трък с 500 коня - отвътре

Много от вас са попадали на пикапите влизащи в тежките състезания като Баха 1000. Те не са типичните 4х4 офроудъри, а нещо малко по-различно и значително по-забавно. Първата промяна е, че окачването им, е значително по-меко, за да могат да се движат с много висока скорост по неравен терен. Втората е, че двигателя им е в задната част, за да бъде на по-безопасно място поради честите съприкосновения на предницата с терена. Третата пък е, че агрегата задвижва само задните колела и е V8 с голяма кубатура, а четвъртата е, че се използва шаси с изцяло тръбна конструкция. За да надникнете в същността на тази машина сме избрали видео на едни от най-креативните в бранша - HOOONIGAN.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    7 2 Отговор
    Fakti, има си българска дума съответстваща на truck-камион
  • 2 Близнака

    2 2 Отговор
    И как да го напишат? Купа камион? Трък зад океана се използва със съвсем друго значение. Друг е въпроса че има много по грозни грешки в статията на на хора които не се интересуват от материята няма да им направи впечатление.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ангел Харизанов

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор™":

    За ваше огромно съжаление не използвам Google Translator, защото нивото ми на английски език е достатъчно високо. Идвам от света на моторните спортове и се опитвам да представя най-интересното от света на автомобилите без да гоня читаемост чрез нискокачествени и безумни материали, но качеството не се оценява в нашата скромна държава, а просташките и евтини неща.
  • 5 Да вярно е !

    4 0 Отговор
    Подкрепям г-н Харизанов !
  • 6 ххх

    3 1 Отговор
    Според мен колата е много голяма, и от вътре я поглеждам и просто нямам думи! Дори е направена да издържа на удари и неподходящи терени. Браво!