20 Септември, 2017 00:24 4 648 5

Giannini 350 GP - 350 коня във Fiat 500

Има нещо много привлекателно в малките коли, което трудно може да бъде описано, а най-доброто е, че винаги могат да бъдат натъпкани с техниката на своите батковци. В този случай става въпрос за тежко брутализиран Fiat 500 използващ двигателя и задвижването на Alfa 4C Spyder, като агрегата, който се намира в задната част на автомобила е допълнително доработен и вече разполага с мощност от 350 конски сили.

Освен техническата част и външността е наложително променена, но дизайна определено ни харесва, защото напомня на класическите рали автомобили от миналото - буквално няма детайл, който да не ни харесва, като единственото нещо, към което имаме резерви са джантите, защото можеше да се използват много класически модели от Speedline, Compomotive и OZ например.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цър цър

    9 3 Отговор
    Мише на стероиди ;)))
  • 2 Ташунко

    6 10 Отговор
    Ако беше швабски, ще събере много плюсове.
  • 3 123

    18 0 Отговор
    Ето това е бясна табуретка:) Бая батковци може да разплаче.
  • 4 Инж.

    3 2 Отговор
    Ееей.. изтъркаха му накладките на това Фиатче...
  • 5 Vulpes

    1 0 Отговор
    Навремето в Добрич имаше едно Фиат-че 126р бяха му сложили 2.0 v16 от Опел....вървеше на турция направо.