Last news in Fakti

20 Септември, 2017 12:11 2 961 4

Jeep готви конкурент на Duster

  • jeep-
  • 526-
  • wagoneer

Бюджетно SUV за пазарите извън Северна Америка замисля ръководството на култовата марка Jeep. Засега проектът носи кодовото обозначение 526, а по идея моделът ще се произвежда в Индия.

Според Automotive News американският Duster ще бъде пълноценен всъдеход, а не просто повдигнат хечбек с предно предаване. Jeep 526 ще притежава повече от прилична проходимост и нелошо оборудване.

От Fiat Chrysler не споделят подробности за евтиното SUV. Според запознати обаче новият модел ще дебютира малко след базирания на шаси от Ram 1500 флагман на марката Wagoneer в средата на 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    11 0 Отговор
    Само е притеснително ,че в Индия ще се сглобява -те са световно известни с ниско качество.
  • 2 User

    6 3 Отговор
    Дали не рекламират фиат сглобяван в Индия и представян като Jeep?
  • 3 гост

    4 3 Отговор
    Където и да се сглобява , пише ли на него Jeep , няма начин да не е поне 50% по-скъп от Дъстър , особено пък 4х4 . Тия приказки за "бюджетен" са според разбиранията за бюджет на Маркионе , а не на реални цифри , още повече пък в Европа ще има и мито , отиде та се не видя
  • 4 Sad

    1 1 Отговор
    Малките джипове са зле маскирани FIAT-и, за съжаление. Нищо общо с култовата марка. Примерно Jeep Renegade, който се прави в Индия и е на платформата на FIAT 500X.

    И защо въобще ще правят конкурент на Дъстър, като Renegate е със същият размер - 4,230 mm дължина и също толкова грозен. Пак се прави в Индия. Просто му поорязват екстрите, салагат по-малки моторчета и готово - Дъстър.

    Те сигрно и това ще направят, но ще го маскират с други ламарини и ще му сменят името.