28 Септември, 2017 08:15 2 118 1

Сайнц - битка на поколения

Един от най-известните пилоти от света на моторните спортове се нарича Карлос Сайнц. Той е роден на 26-ти април 1962-ра година в Испания и участва в едни от най-култовите години на световния рали шампионат, в който стига и до две титли. Той управлява и едни от най-култовите автомобили - Toyota Celica, Lancia Delta Integrale, Subaru Imreza WRX STI и Ford Escort Cosworth. След 2005-та година той се пренася към нова емоция - рали Дакар, а след това се завръща към ралито като участва в разработването на WRC автомобила на Volkswagen, с който те доминираха общо четири години. Знаем за "крушата и дървото" и синът му не остава хич по-назад, а дори дастига до върха на моторните спортове - Формула 1. Какво ще стане обаче, ако и двамата скочат в офроуд бъгита вървящи "с вратите"?.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буфон

    0 1 Отговор
    Дъртия Сайнц е голям мръсник и егоист. Това много пъти е загатвано от другите пилоти. Последно хванаха Тойота с мошеничество и ги изгониха от шампионата.