Last news in Fakti

28 Септември, 2017 14:54 2 707 3

Предстоят брутални умишлени катастрофи у нас

  • луда надпревара-
  • арена армеец

Грандиозни гладиаторски игри в театър на разрушението ще разтърсят "Арена Армеец" с уникални сблъсъци и рев на двигатели

Брутален спектакъл от катастрофи, единственото по рода си в България Мотор шоу „Полицейска Академия" и много адреналин ще са част от театъра на разрушението. Участниците ще представят част от най-зрелищните си каскади: шофиране на автомобили на две гуми, преобръщане с мотори, АТВ-та, стънт, а специално за публиката в „Арена Армеец" и една от най-опасните каскади в света „Bowling crash".

След месеци на подготовка ще видите уникални собственоръчно направени автомобили, които ще ви оставят без дъх. Всеки един авто гладиатор ще се бори със зъби и нокти за победата. Част от авто гладиаторите на "Луда Надпревара" са сексапилна плеймейтка Кети Кор и единствената по рода си българска дрифт състезателка Ива Русинова, които ще повдигнат още повече градуса на бензиновите емоции в залата.

Събитието "Луда Надпревара" ще се проведе на 30-ти септември, от 18:00 часа, а мястото е столичната зала "Арена Армеец". Не го пропускайте!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рандом

    13 4 Отговор
    Най-голямата тъпотия измисляна някога.
    Ама то от американците какво да се очаква.
  • 2 Еколог

    4 0 Отговор
    Трябва от дизелгейт да се прави нещо с тия коли не може да стоят на паркинг, я!
  • 3 Mirko

    6 0 Отговор
    След като кръстиха многофункционалните зали - арени ( древни стадиони за убийства на животни и хора ), това е логичната посока. Изкуствата създававащи ценностни системи като опера, театър, балет и други се изтласкват за да се натрапи простащината, агресията и разбира се, голотията. Планът се изпълнява !