Last news in Fakti

29 Септември, 2017 15:08 38 396 28

Роналдо се изфука с новия си Chiron

  • bugatti-
  • chiron-
  • кристиано роналдо
Роналдо се изфука с новия си Chiron - 1

Футболистът Кристиано Роналдо стана официално един от първите собственици на Bugatti Chiron. Звездата на "Реал Мадрид" се похвали с новата си придобивка с кратко клипче, в което изкарва хиперколата за €2.5 млн. на разходка.

New animal in the building Bugatti Chiron 🎉🎉🎉✌️👌✈️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Sep 28, 2017 at 10:32am PDT

Въпреки цената си покупката надали е повлияла особено на бюджета на Роналдо. Според слуховете в момента 32-годишният португалец взема по 21 млн. само от заплатата си в "Реал", а за следващия сезон е поискал увеличение до €40-45 млн., за да остане по-назад от Лионел Меси и Неймар.

✈️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Sep 28, 2017 at 12:24pm PDT

Кристиано Роналдо се превръща във все по-вманиачен ценител на автомобилите и не пропуска нито една новост. В началото на месеца нападателят си купи Ferrari F12tdf със 780 коня, което ще бъде произведено в ограничен тираж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    167 11 Отговор
    Още ходете по мачове и пускаите еврофетбол и се ръгаите с ножове по стадионите
  • 2 hauslex

    77 6 Отговор
    Т.о.ш.и.б.и.я.н...Много точно им го каза!
  • 3 Капитана

    64 66 Отговор
    Да си купува каквото си поиска.Парите са изкарани със неговите футболни умения.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 завиждащ

    41 4 Отговор
    Е изкара го от двора и толкова, трябваше да го прибере щото му свърши бензина.
    П.П. Иначе, халал да му е, негови са си паричките, да си ги троши за каквото си ще.
  • 7 ЖАЛКИ МАЙМУНИ

    67 16 Отговор
    Всеки ден милиони хора по света гладуват и страдат от нелечими болести, а глупавите и заблудени журналисти ни занимават все с някви ге.чета като Роналдо и черни маймуни като Неймар...
    Защо го правите не мога да разбера?
    Да не са Богове? Това, че са надценени и получават нереални заплати, не ги прави нещо повече от нормалните хора, които цял живот се трепят и работят тежка работа за да изхранват семействата си и не получават дори заплатата на тези бо.луци за един ден, през целият си работен стаж... Е справедливо ли е това според вас?
    Това си е БЕЗБОЖИЕ!
  • 8 ВЪЗМУТЕН РЕАЛИСТ

    51 17 Отговор
    Няма вече Ботев, няма Левски или Вазов...
    Вече героите за подръжание са ге.овете - Роналдо, Неймар, Азис, Галена, Тони Стораро, Милко и други и други, да не изреждам, че ме е срам...
    Това ли е бъдещето? Тези ли са героите на 21-ви век? Тези с к..вите и с немъчените пари така ли? Много жалко.

    Коментиран от #10

  • 9 BUGATTI

    18 37 Отговор
    според вас значи щом 20-30% Населението на света няма какво да яде трябва и останалите ли да са бедни.тези хора са професионалисти,в целия свят я има я няма 1000 човека като тях.нормално е всички професионални спортисти да са милионери и някои милиардери

    Коментиран от #19, #20

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Антикомунисt 1

    22 11 Отговор
    Селянина си е селянин, където и да отиде и каквото и да се случи с него.
  • 12 свет

    29 25 Отговор
    Чета ви завистливите коментари и ви съжалявам.. това е разликата между хората с възможности и посредствените такива. Едните някога са били обикновени и в много случаи бедни, но са виждали такива хора, като Кристиано, пълни с пари, щастливи и пр. и са си казвали, че ще направят всички възможно един ден и те да си позволят хубава кола, къща, яхта, екскурзи и т.н. А посредствения и завистлив човек и преди, и сега, и в бъдете ще си остане такъв - елементарен и завистлив, който само се оплаква и недоволства от това как някои правят луди пари, а други мизерстват. Аз на тоя етап също няма големи възможности, но цялото ми съзнание е насочено към тази идея, боря се, правя каквото мога, защото искам един ден да се радвам и аз на охолен живот. И такива неприлични милионери само ме мотивират! Дори и да не стана богат, никога няма да злобея срещу другите. Защото вината е била изцяло моя или на съдбата. Тези хора не са ми виновни.

    Коментиран от #14

  • 13 Кибик

    65 9 Отговор
    докато има олигофрени да плащат пари за да гледат 22-ма шебеци как търчат след топката, шебеците ще карат скъпи коли а олигофрените ще търкат билетчета от лотарията
  • 14 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    35 4 Отговор

    До коментар #12 от "свет":

    Глупости роналдо и останалите милионери са такива благодарение на индустрията футбол и хазарта футбол не на спорта футбол...защото сам по себе си е едно нищо а милионите са им от вася зяпячите дето се настървяте и плащате пари за билети биричка залози шалчета и куп глупости свързани с това и кабелна също ама ше кажеш то не са много пари да ама я ги умножи по около 2 000 000 000 зяпачи и цифрата става страшна приемам само че 2 млрд от земята са зомбирани на тема топка от 9 млрд а ако са повече от 2?така и с теб ако публиката полудява от това как шиеш гоблени и тебе ше гледат и ше ти дават пари а ти ше живееш разкошно и ше викаш аз съм уникален и затова живея така заради способностите ми а останалите са мързели затова нямат
  • 15 CHIRON

    21 16 Отговор
    българите са големи всезнайковци затова 70% са бедни,и все някой друг им е виновен за това

    Коментиран от #25

  • 16 китайче

    7 3 Отговор
    Яката работа брат
  • 17 Иван Михов

    9 12 Отговор
    Тези, които само злобеете и се оплаквате нали знаете, че цял живот ще си останете бедни?

    Специално Роналдо освен един лт най-добрите в работата си в света в много всеотдаен и работли. Цял живот е бил вманиачен в победата и е тренирал много повече от всички останали. Колите и яхтите му са плот на много труд и пот. А ако и вие се трудите и потите, а не живете добре се запитайте защо
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "BUGATTI":

    Ами много просто - защото парите в света са едни! Нямам как всички да са богати. Простата математика казва, че ако еди забогатее, ще е за сметка на друг!
    Както и да е, като чета наивните разсъждения за злоба и стремеж към забогатяване, разбирам че справедливост никога няма да има!
  • 20 Мда

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "BUGATTI":

    Не си прав... Във всяка област има хора които са в най-добрите 100 на света. И са го постигнали също с много труд, отдаденост и талант.
    И въпреки това 99,9% от тях нямат Бугати! Едва ли са бедни, но не са неприлично (неоправдано) богати като този. Все едно да има търсене на гевреци и цената да им е по 5 лв, а хлябът 1лв. Трудът ли е повече? Суровината ли? Спекула... Както беше казано индустрия и манипулация на простите, пардон масите. Това, че винаги футболиста ще взима повече от художествена гимнастичка, че един комерсиален изпълнител ще взима повече от оперна певица не е заради това, че са в топ 100!
  • 21 РНЗ

    9 8 Отговор
    Не гледам футбол,нито съм фен ни някой отбор, но от малък знам,че това е царя на спортовете.Въртят се милярди всяка година във футбола и е съвсем нормално с толкова огромна аудитория и печалби играчите да взимат такива пари. Отделно е,че тук сте банда завистливи мишки,повечето комунистически плъхове и гаражни пияници и поне не сте погледнали за това момче колко пари е дало за благотворителност, всяка година. Помогнал е на страшно много нуждаещи се,включително от животоспасяващи операции,дарения и тн. вие не сте дали по 2 стотинки да помогнете на някой.

    Коментиран от #22

  • 22 оня с мравояда

    9 7 Отговор

    До коментар #21 от "РНЗ":

    Точно така. Колко от вас са дали една стотинка за благотворителност ? Той е дал колкото всичките общо няма да изкарате през живота си.
    Ето това го прави повече - може, изкарва и дава. А вие мрънкате.

    Коментиран от #23

  • 23 Оня с мармора със станьола

    8 4 Отговор

    До коментар #22 от "оня с мравояда":

    Ще ме разплачеш! Лесно е като изкарваш в пъти повече от нормалните ти нужди да дадеш някой лев, трудното е когато не стигат и за най-необходимото! Когато изкарваш 100 пъти повече от нужното да живееш охолно, да дадеш не е трудно! Трудното е като нямаш пари за обувки на детето! Апропо не го ли разследваха за укриване на данъци?! Много благороден, няма що...
  • 24 ghost

    4 7 Отговор
    Роналдо е талант и затова е по добре платен.А и радва милиони с таланта си .Така е устроен света и така ще бъде. Не може всички да са равни .
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Марто

    15 0 Отговор
    Заради такива празноглави разглезени циганета като тоя, които според група полуидиоти струват повече от космическата програма на НАСА, на хората вече им се гади от футбола на "високо ниво". Вместо спорт за развлечение на масите, футбола се превърна в арена, където разни олигарси и шейхове си мерят оная работа, а така наречените "футболисти" се надпреварват кой ще изхарчи повече пари от брутния вътрешен продукт на Испания и кой ще измандръса повече от съпругите на колегите си.
  • 27 На баба ти дълбоките гащи

    2 2 Отговор
    Ами вие които гледате или се интересувате от футбол ги правите такива! А после що така!? Ами те така.....
  • 28 ДЯДОТО

    0 2 Отговор
    Като има глупави хора да му гледат балетните изпълнения.Палячо.