2 666 2

Panamera с костюм на изтребител

Ангел Харизанов

Не е рядкост да ви показваме красиво преоблечени автомобили, които са вдъхновени от стари и култови състезателни машини. Тук обаче, имаме малко по-различно вдъхновение, което също се случва понякога да бъде използвано - боен самолет. Това е скандинавския изтребител - JAS-39 Gripen, а автомобила - добре познатата Panamera от новото ѝ поколение.

Артистът, който създава проекта за претворяването се нарича Скот Кепъл и той е отговорен за повечето от проектите, които споменахме и вие сте виждали, включително и тези на скиора Йон Олсон. Това явно е и причинита да му бъде възложена тази задача. А ние лесно можем да се досетим, защо шведския собственик би използвал точно този пример за своя автомобил - какво по-патриотично от това.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • незнайко
  Отговор
  1 12:07  01.10.17
  Така правят хората, които се чудят какво да правят с парите си .
 • гост
  Отговор
  2 22:28  01.10.17
  Немските BMW, Volkswagen и Daimler, американската Ford, италианско-американската Chrysler, френската PSA и Hyundai от Южна Корея няма да смогнат да вкарат емисиите от своите коли в определените норми в границите на уречения срок. Хапчето обаче ще бъде особено горчиво за компанията-майка на Peugeot PSA, която ще пропусне целите си заради неотдавнашното закупуване на немската Opel от General Motors. Volkswagen би могла да получи наказание в размер на 1,7 милиарда евро, докато сметката за Fiat Chrysler може да достигне 1,2 милиарда, показват прогнозите. Volvo, Toyota, Renault-Nissan и Jaguar Land Rover се очаква да изпълнят целите си за CO2. Германски производители на автомобили обявиха „порой“ от електрически модели за следващите години, тъй като скандалите с емисиите на дизеовите двигатели през последните 2 години съсипаха имиджа им, но това няма да е достатъчно да намалят „сметката“ си за надвишавнето на лимитите за CO2. Новата технология ще пристигне твърде късно на пазара и няма да спаси фирмите от тежките санкции през 2021 г.

Напиши коментар:


Публикувай