3 Октомври, 2017 21:00 1 828 2

McLaren P1 стана на 5 години

В тези времена на технологии се формира израза "хиперспортен автомобил" и той идва от няколко модела, които имат наистина впечатляващо представяне, което надхвърля очакванията. Три от всичките такива, бяха кръстени "Светата хипер троица" и там се намира англичанина McLaren P1 - 903 конски сили от хибридно задвижване изпращани към задните колела и един от най-добрите дизайни в последно време. Джеръми Кларксън сподели за тази машина, че го плаши до смърт и изисква цялата ви концентрация по време на шофиране. Преди година, пистовата версия на автомобила - LM успя да постигне време от 6:43 на Нюрбургринг и да заличи всички досегашни рекорди, като след това автомобила се прибра на ход до родната си Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 0 Отговор
    А не, ей сега електрофилчето ще скочи да ни обяснява, че това не е вярно и как най-бързия е някакъв китайски миксер :))))))))))))))))
    Сега чакам с нетърпение да видим какво време ще даде AMG Project 1.
  • 2 ШмъркАн

    0 2 Отговор
    Електричките ще трябва на 2 обиколки да се зареждат. А за прибирането в Англия на самоход.