1 678 3

Наследникът на Mitsubishi Lancer Evo е... ел. кросоувър

Радослав Славчев

Компанията Mitsubishi Motors разкри подробности за концептуален модел, който в серийното си изпълнение ще заеме мястото на легендарния Lancer Evolution. Любопитното е, че концепцията представлява електрически кросоувър, името на който е e-Evolution.

Премиерата ще се състои в края на месеца в Токио, а новият прототип ще е оборудван с три електромотора и с персонален помощник, разполагащ с т.нар. изкуствен интелект. Автомобилът е с четири задвижващи колела, като единият електродвигател отговаря за предния мост.

Другите два електромотора са отзад, като са свързани с диференциал AYC с електронно управление. Концепцията използва технологии от наточения електромобил MiEV Evolution, който участва на надпреварата Пайкс Пик. Повече подробности очаквайте в края на месеца, когато колата ще бъде представена официално.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • evo
  Отговор
  1 14:34  05.10.17
  Това е страхотно, една легенда никога не умира !
 • Obay
  Отговор
  2 09:10  06.10.17
  Уникална!!!
 • ЪРП
  Отговор
  3 11:44  06.10.17
  ЯПОНЦИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРАВЯТ НЕЩО "ИЗВЪНЗЕМНО"!!! ...ФЕНОМЕНАЛНИ... И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИМА НЯКОЯ ИЗВЪНЗЕМНА ИНОВАЦИЯ В ТАЗИ КРАСОТА ,ЗА КОЯТО ДРУГИ "ЗАПАДНИ" КОМПАНИИ И НЕ СА ЧУВАЛИ........!

Напиши коментар:


Публикувай