12 150 7

Призрачната катастрофа в графство Съри

Радослав Славчев

Тази история не е нова, но винаги, когато човек слуша или чете за нея го побиват тръпки. Действието се развива на британското шосе А3, което е доста натоварено и по него сравнително често стават катастрофи.

Конкретният случай датира от 11 декември 2002 година. Тогава в полицията постъпват над десет обаждания от различни водачи, пътуващи по А3, които съобщават за току-що катастрофирал автомобил със светещи фарове в канавката до пътя.

Когато полицията пристига на местопроизшествието първоначално не намира нищо. Продължилото претърсване на района води до откриване на катастрофирал и обрасъл с храсти Vauxhall Astra с разлагащи се трупове вътре.

След полицейското разследване става ясно, че катастрофата се е случила пет месеца по-рано, а през въпросната вечер на 11.12.2002 година не е имало нито едно друго ПТП в този участък. Мнозина британци от Съри вярват, че призрачното ПТП е инсценирано от духовете на хората в Astra-та, с цел да се привлече внимание към мястото, където са загинали.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • hmhmhm
  Отговор
  1 16:00  09.10.17
  Таз история ми е малко афифна. има кола в храстите всеки се обажда и никои не отива да види какво е станало дали може да помогне? После се оказало че станала отдавна. Е как може да е станала катастрофа на ремето и да са я пропуснали да не сме пратили наши катаджии там? или всички са неграмотни и некадърни. И така като гледам колата няма кои знае какви щети? то толкоз лесно не се умира.

  Коментиран от #5

 • Фил
  Отговор
  2 16:14  09.10.17
  Това реклама на акомулатор ли е? "Публикувано във факти.бг: съобщават за току-що катастрофирал автомобил със светещи фарове в канавката до пътя" "Публикувано във факти.бг: След полицейското разследване става ясно, че катастрофата се е случила пет месеца по-рано,"
 • Гост
  Отговор
  3 16:30  09.10.17
  Къде видяхте обрасла кола.
 • sфдгдфдф
  Отговор
  4 16:52  09.10.17
  как пък не ви дойда не акъла че снимката може да е примерна :D
 • MI2
  Отговор
  5 18:58  09.10.17

  До коментар #1 от "hmhmhm":

  A3 мисля, че е магистрала. Забранено е да се излиза от колата докато си на магистралата в обединенито кралство, защото някой може да те блъсне. Дори при авария на средата на магистралата, инструкциите са да пуснеш аварийките и да стоиш вътре и да чакаш да дойде помощ, защото имат камери и диспечерите вече са те видели и екипът вече е на път.

  Коментиран от #6

 • Гост
  Отговор
  6 19:39  09.10.17

  До коментар #5 от "MI2":

  Правила при случай на авария или птп в юк : Включваш авариини,отваряш капака над двигателя,жилетка преди това ,триъгълник поне на 100 метра и след това ЗАД мантинелата на поне 10 метра (живея тук юк от 4 години в колата не се стой никога при авария, а за камери не ми говорете това не е германия
 • манго
  Отговор
  7 09:46  11.10.17
  Тези хора вътре 5м. как никой не ги потърси?

Напиши коментар:


Публикувай