Last news in Fakti

12 Октомври, 2017 10:27 2 660 1

Истински всъдеходи с шест врати и... електрическо задвижване

  • green4u-
  • panoz-
  • mtu-6-
  • enova-
  • всъдеходи-
  • електрически автомобили

Американският стартъп Green4U, един от основателите на който е собственикът на фирмата за спорткари Panoz, представи два електрически всъдехода. Основната особеност на автомобилите с висока проходимост, освен електрическото задвижване, са трите реда седалки и шестте врати.

Green4U MTU-6 и Enova са ориентирани за използване в корпоративни автопаркове, построени са на алуминиева модулна платформа и могат да изминат с едно зареждане до 368 километра. Проходимостта им не отстъпва на тази на най-доказаните високопроходими автомобили. Към момента от компанията не разкриват повече подробности за двата електрически всъдехода.

Ясно е само, че платформата на Green4U MTU-6 и Enova ще се използва и за бъдещите електрически леки коли на фирмата, в това число и за версията Enova, която ще е с осем врати. От Green4U заявиха, че първите доставки на серийните MTU-6 и Enova ще бъдат готови през втората четвърт на 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    2 0 Отговор
    Всъдеход дълга база и на ток?