Last news in Fakti

14 Октомври, 2017 01:43 4 072 4

Доста Evo-люирало Mitsubishi Colt

Конверсиите от "същата кръв" са една от най-често срещаните модификации свързани с добавянето на повече мощност, като често това не включва само двигателя, а и задвижването от по-мощните представители на дадена марка напъхани в нещо по-малко. Тук това е постигнато като е осигурен изключително здравия и доказан 2.0-литров турбодвигател на поколенията на Lancer Evolution 4G63, както и ходовата част на автомобила, а те са натъпкани в хечбека Colt, който в Северна Америка минава и под името на Dodge. Това обаче, съвсем не е било достатъчно и собственика иска максимума или в случая 1000 конски сили идващи благодарение на турбокомпресор Precision 7685-2, както и още куп други модификации включващи и по два инжектора на цилиндър. Резултатът - покъртително време от 8.7 секунди на 402-та метра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дим

    0 2 Отговор
    Вкарайте сега двигател от Порше в голф!
    Дали ще стане?
  • 2 Църо

    0 0 Отговор
    Има го още с Golf 1 и Porsche 928
  • 3 АЯЧ

    4 0 Отговор
    на някой направи ли му впечатление , че автомобила е с 4 цилиндъра и скромните 2000 см3 , та веднага вкарахте ВАГ-групата !
  • 4 JUsy Sombody

    4 0 Отговор
    That's JDM Power