6 849 2

Lambo бе разчленено в дъжда

Ангел Харизанов

Суперспортните автомобили често стават жертва на своите неопитни или непредпазливи шофьори, които не взимат под внимание мощността и пътните условия. Този нагледен пример на гореспоменатото се е случил в ранното утро или по-скоро късните нощи в топлия град Маями. При удара вследствие на аквапланинг, който от охранителната камера почти не се вижда поради огромната скорост, автомобилът буквално бива разчленен на парчета, отсичайки едно дърво. За късмет, шофьорът и спътникът му са без опасност за живота и са откарани в близката болница, но са получили изгаряния от запалилото се гориво от разкъсаните горивопроводи и резервоар. Не са предизвикани и странични потърпевши, ако не броим засегнатия от пламъците автомобил.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Алфа Ромео
  Отговор
  1 20:10  14.10.17
  Някои суперкари така са направени че да се рзцепват на две при силен страничен удар, това намалява сътресението за пътниците а пътническата клетка остава здрава.
 • Гост
  Отговор
  2 09:52  16.10.17
  те тези коли са правени ако ще на пихтия да станат, то пътниците да са добре. Редакцията може да направи една статистика при различната скорост (200+) колко са смъртните случаи със спортна кол спрямо броя катастрофи и при другите.

Напиши коментар:


Публикувай