15 Октомври, 2017 12:30 3 013 5

Audi A1 излезе прикрито на пътя

Най-малкия модел на Audi първоначално не бе приет добре, но в последствие събра свои фенове, а сега явно наближава време за ново поколение. Това, което знаем е, че ще използва платформата, върху която е създадено новото Polo и ще порасне леко на размери. Двигателите също са сравнително ясни - 1.0-литров TFSI, 1.5-литров TFSI, 2.0-литров TFSI, както и дизелов, който смятаме, че в последствие ще отпадне от предлаганата гама поради ясни причини.

Дизайна идва от всичките нови модели на компанията и приликите с тях особено при наличието на спортния S-Line пакет са лесно откриваеми. Вътрешността би трябвало да бъде същата, като при най-малкия кросоувър Q2, който трябва съвсем скоро да се появи в готова форма. Ние обаче, очакваме да видим и S1 версията, която ще бъде доста апетитна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някойситам

    12 3 Отговор
    Чесно казвам, омръзна ми от тези конструктори.

    2007 година - Audi направи А4
    2010 година излезе копието - Passat
    2013 година "нова" Octavia, пак си е пълно копие на Audi А4 от 2007
    2014 година виждаме последно копие, на Seat Exeo.

    Технологии, които са остаряли преди 7-8 години, ги пробутват като "нови" и взимат пари като за нови... писна ми! Преди много харесвах марката Audi, но сега става ми мъчно, като виждам последно A8 за 300 000 лв, защото изглежда е като-голям Passat за 60 000 лв ... къв е тоя КопиПейст ?!
  • 2 Нищо

    7 2 Отговор
    Нищо ново от немската конфекция все едно и също вече и те като дачия сложат една духалка повече и нов модел.
  • 3 вижся

    1 5 Отговор
    Това ще е много добро като градски автомобил, дано да не му надуят цената много...
  • 4 Vasik Atanasova

    4 3 Отговор
    само АУДИ
  • 5 имаго

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: най-малкия кросоувър Q2, който трябва съвсем скоро да се появи в готова форма

    Ауди Q2 е на пътя от доста време. И е ужасно грозно на живо.