20 Октомври, 2017 09:59 6 877 5

Дрога и оръжие в джипа на 9-годишен шофьор

  • инцидент-
  • малолетен-
  • украйна-
  • куриоз
Дрога и оръжие в джипа на 9-годишен шофьор - 1

Полицейски патрул от украинския град Ровно задържа бащата на 9-годишно момче, който му дал да кара семейния Jeep Grand Cherokee. При последвалата проверка се оказало, че във всъдехода има пистолет и наркотици, съобщават от украинската Пътна полиция на страницата си във Facebook.

Детето управлявало автомобила, докато татко му се возел на пасажерската седалка. Когато ченгетата поискали документите на 33-годишния мъж, забелязали оръжие в салона на колата, за което бащата не могъл да покаже разрешително.

Дрога и оръжие в джипа на 9-годишен шофьор

Историята обаче не приключила с това. В суматохата момчето помолило да иде до тоалетна, където се опитало да се отърве от пакет с 25 таблетки с вероятно наркотично съдържание.

Дрога и оръжие в джипа на 9-годишен шофьор

Бащата бил задържан, а момчето било предадено на майка му, която била повикана на мястото на инцидента. Украинската полиция разследва случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 B52

    36 2 Отговор
    Тази новина не е за този раздел. Какво ме интересуват криминалните елементи в Украйна. Тук е място за АВТОМОБИЛНИ НОВИНИ!
  • 2 goni

    6 4 Отговор
    Разрешително!!! Че за какво му е?!:) Човека си плаща!:) Момчето е на 9! И какво?! Те такива си карат по рождение!:) 25 таблетки!!! Ами, настинало гълта хапчета!:) Еии! Украйнската полиция е по-печена и от наща! Ама, те от едно време са си такива!:)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 На мама момчето

    13 0 Отговор
    Така е - учи от малък , та като пораснеш да не работиш.
  • 5 иши

    2 0 Отговор
    от малък против закона с наркотици и оръжие без книжка , та като пораснеш да те застрелят и да не те мислят