25 Октомври, 2017 00:21 2 115 4

Прекрасен екземпляр от първото Porsche 911 T

Във вчерашния ден, германската компания Porsche обяви пускането на междинен модел Carrera с добавката T, която да бъде насочена към пуристите - по-лека, по-звучна и с ръчни скорости. Идеята за нея идва от много далеч назад във времето и първото поколение на модела. Тогава Т бива пусната като бюджетна версия на 911 и естествено успява да зарадва хиляди фенове по света. Интересно е, че и по това време излиза олекотения R модел, който също излезе наскоро в нова форма. Естествено, тук не говорим за екземпляр в нормална форма, но подобренията са много семпли и трудно забележими.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на тръмпи нагъзки американи

    1 8 Отговор
    презавиваща костенурка, с прегряла глава и ниски обороти!ю
    абсолютната нула в автомобилостроенето.
    осъзнайте се и отхвърлете маркетинга, заробва ви.
    скъп и ненадежден боклук.

    Коментиран от #4

  • 2 Иван

    3 0 Отговор
    Мисля,че хората държащи на традициите,простотата и старото не се наричат „пуристи“ , а пуритани
  • 3 Гербераси долни

    5 1 Отговор
    Колкото и да сме пристрастни към определени марки повечето големи авто производители имат в гамата си поне един или два модела които са култови за клиентите " 911" е модела превърнал се в икона на марката.
  • 4 Random

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "на тръмпи нагъзки американи":

    Ако искаш да ти евтино-автобус.
    Ако искаш да караш-кола.