Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 21:00 3 547 1

Ниско грозно няма - H2O International 2017

Една вече световноизвестна сбирка на феновете на автомобилите не се проведе официално тази година поради властите, но това не спря ентусиастите и крайбрежният американски Оушън сити пак бе залят от лъскави машини на четири колела. Всъщност тази година на H2O International са присъствали много повече автомобили и сами ще видите, че разнообразието е покъртително, като това се отнася и за нивото им на разкрасяване. Повечето от тях, разбира се, са европейски или японски, защото това са екзотиките в Щатите. Ето няколко от видеата, които подбрахме, че най-точно пресъздават атмосферата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    5 2 Отговор
    Да ме извиняват, ама допълнително занижените без корекция на калниците са толкова грозни, че няма на къде повече. Ако това беше красиво производителите щяха така да ги правят.