Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 11:02 4 553 3

Кърваво ПТП се оказа шега

  • toyota-
  • supra-
  • птп-
  • хелоуин-
  • сащ

Съпрузи от градчето Уортаун, щата Ню Джърси, паникьосаха квартала си и вдигнаха по тревога местната полиция, след като решиха да си устроят шега за Хелоуин. Кевин и Кристен Негрото - фенове на японските автомобили и дрифта - композирали пред дома си "арт инсталация" със стара Toyota Supra, чучела на мъж и жена, червена боя и жълта полицейска лента, но прекалили с реализма и хвърлили комшиите и случайните минувачи в ужас.

Махалата не оценила по достойнство творческите пориви на сем. Негрото и на мястото на катастрофата веднага била повикана полиция. Пристигналите веднага ченгета обаче само вдигнали ръце, похвалили Кристен за постигнатия натурализъм и си тръгнали.

Историята обаче бързо се разчула и стигнала до медиите. Съседите започнали да се оплакват пред репортерите от бруталната гледка, загрижени за душевното здраве на местните дечурлига, които можело да се травмират от гледката.

Семейство Негрото на свой ред обяснили, че Америка е свободна страна и силите на реда не трябва да бъдат занимавани с подобни глупости. Малко по-късно обаче съпругата все пак нанесла със спрей надпис "Zombie Slayer" ("Убиец на зомбита") отстрани на Supra-та, който да подсказва, че ПТП-то е бутафорно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    13 6 Отговор
    Язък за Supra-та.
  • 2 Кобрата

    10 1 Отговор
    Добре се е получил... отдава им се!
  • 3 ШТиБ

    3 0 Отговор
    Може би все пак някой трябва "любезно да обясни" на сем. НЕГРОТО, че свободата не е сводобия!!!