3 996 3

Кърваво ПТП се оказа шега

Георги Касабов

Съпрузи от градчето Уортаун, щата Ню Джърси, паникьосаха квартала си и вдигнаха по тревога местната полиция, след като решиха да си устроят шега за Хелоуин. Кевин и Кристен Негрото - фенове на японските автомобили и дрифта - композирали пред дома си "арт инсталация" със стара Toyota Supra, чучела на мъж и жена, червена боя и жълта полицейска лента, но прекалили с реализма и хвърлили комшиите и случайните минувачи в ужас.

Махалата не оценила по достойнство творческите пориви на сем. Негрото и на мястото на катастрофата веднага била повикана полиция. Пристигналите веднага ченгета обаче само вдигнали ръце, похвалили Кристен за постигнатия натурализъм и си тръгнали.

Историята обаче бързо се разчула и стигнала до медиите. Съседите започнали да се оплакват пред репортерите от бруталната гледка, загрижени за душевното здраве на местните дечурлига, които можело да се травмират от гледката.

Семейство Негрото на свой ред обяснили, че Америка е свободна страна и силите на реда не трябва да бъдат занимавани с подобни глупости. Малко по-късно обаче съпругата все пак нанесла със спрей надпис "Zombie Slayer" ("Убиец на зомбита") отстрани на Supra-та, който да подсказва, че ПТП-то е бутафорно.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Random
  Отговор
  1 11:24  27.10.17
  Язък за Supra-та.
 • Кобрата
  Отговор
  2 12:00  27.10.17
  Добре се е получил... отдава им се!
 • ШТиБ
  Отговор
  3 15:14  28.10.17
  Може би все пак някой трябва "любезно да обясни" на сем. НЕГРОТО, че свободата не е сводобия!!!

Напиши коментар:


Публикувай