3 218 2

Бързи и яростни рейсове

Георги Касабов

Мотоциклетист засне бясна надпревара между два автобуса на оживено шосе в Индия. В клипа се вижда как двамата шофьори се състезават без да зачитат никакви правила и ограничения на скоростта.

Двата рейса се движат толкова бързо, че авторът на видеото не може да насмогне на темпото им и на няколко пъти изостава от екшъна. През цялото време някой от двата автобуса лети или в насрещното движение, или извън пътя.

За щастие битката на пътя се разминава без произшествия. Двамата шофьори обаче не се измъкват безнаказани от случая. Веднага след пускането на клипа в интернет те са идентифицирани и незабавно уволнени, а книжките им са отнети.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • силвия стефанова
    Отговор
    1 19:30  27.10.17
    Е,СЕРИОЗНА НОВИНА СТЕ ПУБЛИКУВАЛИ-БРАВО... ТОВА СА КАДРИ ОТ ВЕЧЕ НЕ МНОГО НОВ ФИЛМ,СЪВМЕСТНА ПРОДУКЦИЯ НА БОЛИВУУД С НЯКАКВА БЕЛГИЙСКА,МИСЛЯ,ВТОРОСТЕПЕННА ФИЛМОВА КОМПАНИЯ.КОЛЕГИТЕ,ТАКА НАРЕЧЕНИ...ЖУРНАЛИСТИ,НЕКА ПЪРВО СЕ ИНФОРМИРАТ ЗА НОВИНИТЕ,КОИТО ЕМИСИРАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО,ЗАЩОТО ПОНЯКОГА СЕ СЛУЧВАТ КОНФУЗНИ СИТУАЦИИ И СТАВА ЛЕСНО ДА ИНКАСИРАТ ПОДИГРАВКИ. С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА СЪМ.
  • 2 23:53  27.10.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай