Last news in Fakti

28 Октомври, 2017 09:35 4 265 2

Задава се следващият Mercedes-AMG A45

С появата си на бял свят, един автомобил произведен от Mercedes промени отношението на хората към хотхечовете и създаде определението суперхеч - A45 AMG. Отначало той стартира с мощност от 360 конски сили, но конкурентите му бързо се усетиха и това наложи вдигане на конете до 381. Това обаче, също не се задържа дълго като връх, защото вече има Audi RS3 с 400 коня.

От Mercedes естествено ще искат отново да се борят за трона и подготвят ново поколение на модела. То изглежда значително по разлято и издължено и ако съдим по контурите, ще бъде и значително по-красиво. Засега информацията е ограничена, но се знае, че автомобилът ще премине към използването на деветстепенната автоматична скоростна кутия, ще има активно окачване и по-важното - ще използва 48-волтовата електрическа система, която ще добавя около 15-20 конски сили.

Не знаем дали ще има значително повишение на тези толкова важни конски сили, но ние предполагаме, че няма да се надхвърли много границата от 400.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    13 13 Отговор
    Позор за AMG и Mercedes.
  • 2 Марио

    11 10 Отговор
    Прекрасна коричка хем е лека хем ще върви добре.