30 Октомври, 2017 13:11 3 615 4

Ще дочакаме ли ново Mitsubishi Pajero?

  • mitsubishi-
  • pajero

Този въпрос беше зададен от журналисти на новия оперативен директор на японската марка Тревор Ман, който без колебание заяви, че към момента този въпрос не стои на дневен ред.

Ще припомним, че сегашното поколение на модела се продава от 2006 година. Преди година ръководството на Mitsubishi обяви, че пускането на ново Pajero е много скъп процес, а все по-ожесточените екологични норми правят задачата още по-трудна.

Сега, феновете на модела се надяваха, че след като марката е вече под крилото на алианса Renault-Nissan, нещата се променят и работата по ново Pajero ще започне. Тревор Ман обаче охлади надеждите им с изявлението си, че към момента новото ръководство е на същото мнение и марката ще продължи да предлага морално остарялото Pajero.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАГ

    6 11 Отговор
    Тц , едно време паджерото си беше японско и много добро ,сега ...Рено груп ,друго няма да казвам.
  • 2 незнайко

    9 4 Отговор
    И какво му е морално остарялото ? Няма наблъскана електроника ли в него ? Дизайна му, си е много добър.

    Коментиран от #3

  • 3 qwerty

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Човече има Pajero 3 3.2 D-ID -02.2006 г. и ако знаеш колко електроника има в него, не ми се мисли за четворката. Единственото за което си мисля е джапанките да разработят един V6 дизеляк и ще убият конкуренцията на 100%, че тоя 3200 четирицилиндров двигател си морално остарял, въпреки добрите характеристики 200кс/450нм.
    Поздрави!
  • 4 Кузмич

    3 2 Отговор
    Като му сложат един вариатор, и всичко отива по дяволите. 😎😕