Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 07:15 2 397 2

BMW M5 ще бъде Safety Car в MotoGP

Едно от най-хитрите маркетингови решения, е използването на позицията на кола за безопасност в най-популярните шампионати свързани с моторните превозни средства. От редица години Mercedes са захапали Формула 1, а конкурентите им от BMW са се спрели на MotoGP. Там последно служеха вярно M2, както и M4 GTS, но сега е време да направят място за тежката артилерия.

И тук естествено става въпрос за новото М5 със своите 600 конски сили и най-голямата новост - задвижването на четирите колела. Както и при другите автомобили, и тук не става въпрос за нормален автомобил, а за такъв показващ всичките предложения за заводския тунинг от M Performance. Освен това, машината е оборудвана и с нови спортни седалки от M4 GTS. M Performance пакета добавя завидно количество карбон към автомобила, както и още по-добър звук идващ от 4.4-литровия V8 битурбо захранващ четирите колела.

Дебютът на автомобила ще бъде на финалния кръг на тазгодишния шампионат във Валенсия, а след това, ще можем да го видим във всички състезания от сезон 2018.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Беенве фен

    6 5 Отговор
    Добро е, само да не му се трошат скоростите като на старата м- ка
  • 2 Комшията на оня с коня

    5 1 Отговор
    Пред този велик автомобил и хейта мълчи!