1 874 2

BMW M5 ще бъде Safety Car в MotoGP

Ангел Харизанов

Едно от най-хитрите маркетингови решения, е използването на позицията на кола за безопасност в най-популярните шампионати свързани с моторните превозни средства. От редица години Mercedes са захапали Формула 1, а конкурентите им от BMW са се спрели на MotoGP. Там последно служеха вярно M2, както и M4 GTS, но сега е време да направят място за тежката артилерия.

И тук естествено става въпрос за новото М5 със своите 600 конски сили и най-голямата новост - задвижването на четирите колела. Както и при другите автомобили, и тук не става въпрос за нормален автомобил, а за такъв показващ всичките предложения за заводския тунинг от M Performance. Освен това, машината е оборудвана и с нови спортни седалки от M4 GTS. M Performance пакета добавя завидно количество карбон към автомобила, както и още по-добър звук идващ от 4.4-литровия V8 битурбо захранващ четирите колела.

Дебютът на автомобила ще бъде на финалния кръг на тазгодишния шампионат във Валенсия, а след това, ще можем да го видим във всички състезания от сезон 2018.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Беенве фен
  Отговор
  1 07:44  31.10.17
  Добро е, само да не му се трошат скоростите като на старата м- ка
 • Комшията на оня с коня
  Отговор
  2 09:32  01.11.17
  Пред този велик автомобил и хейта мълчи!

Напиши коментар:


Публикувай