3 878 1

Пикапът суперкар

Радослав Славчев

Машината, която виждате, е разработена от компанията RTR, известна с производството на Mustang-и за дрифт. Тази фирма се включва и активно в разработките на автомобилите на известния дрифтър Кен Блок, но на SEMA тя се представи в друга светлина.

RTR показа един, както се изразяват от фирмата, много бърз камион. Става дума за пикап на базата на Ford F-150. Автомобилът разполага с петлитров V-образен осемцилиндров двигател, мощността на който е 600 конски сили. Този мотор работи съвместно с десетстепенна автоматична скоростна кутия.

Идеята на Ford F-150 RTR е да е много бърз. За да е и стабилен при висока скорост се налага разширяване на колеите, по-широки и по-нископрофилни гуми и цялостно преработване на окачването с цел втвърдяване. Визията се различава основно по по-ниския клиренс и по раздутите калници.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • aha
    Отговор
    1 22:14  06.11.17
    Евала. Пикапът е много полезен и необходим , почти навсякъде. Не харесвам американските таратайки, но за този автомобил ги поздравявам . В Азия също много се кара и то повечето японски модели . Жалко , че в Европа от скоро произвеждат пикап , но все пак е обнабеждаващо .

Напиши коментар:


Публикувай