Last news in Fakti

5 Ноември, 2017 10:43 5 078 1

Пикапът суперкар

  • пикап-
  • sema
Пикапът суперкар - 1

Машината, която виждате, е разработена от компанията RTR, известна с производството на Mustang-и за дрифт. Тази фирма се включва и активно в разработките на автомобилите на известния дрифтър Кен Блок, но на SEMA тя се представи в друга светлина.

RTR показа един, както се изразяват от фирмата, много бърз камион. Става дума за пикап на базата на Ford F-150. Автомобилът разполага с петлитров V-образен осемцилиндров двигател, мощността на който е 600 конски сили. Този мотор работи съвместно с десетстепенна автоматична скоростна кутия.

Идеята на Ford F-150 RTR е да е много бърз. За да е и стабилен при висока скорост се налага разширяване на колеите, по-широки и по-нископрофилни гуми и цялостно преработване на окачването с цел втвърдяване. Визията се различава основно по по-ниския клиренс и по раздутите калници.

Пикапът суперкар


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aha

    4 2 Отговор
    Евала. Пикапът е много полезен и необходим , почти навсякъде. Не харесвам американските таратайки, но за този автомобил ги поздравявам . В Азия също много се кара и то повечето японски модели . Жалко , че в Европа от скоро произвеждат пикап , но все пак е обнабеждаващо .