Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 10:59 47 825 125

Някой да търси чисто нова 190-ка?

  • mercedes-benz-
  • w201-
  • 190-
  • обява-
  • продажба

Консервиран в заводско състояние Mercedes-Benz W201 с пробег 3 546 км си търси нов собственик в Полша. Седанът е произведен през юни 1993 г., което го прави една от последните 190-ки. През септември същата година първият му и единствен притежател плаща за него 37 000 германски марки.

Допълнителен плюс в полза на идеално съхранения Benz е безсмъртният 2.0-литров дизелов двигател с мощност 75 к.с., съчетан с петстепенна механична предавателна кутия. Оборудването е малко постно, но все пак включва ABS и еърбег.

Единственият неоригинален детайл по 190-ката е новият акумулатор, закупен от дилър на Mercedes-Benz след "смъртта" на заводския. Иначе дори и гумите са същите, с които автомобилът е излязъл от фабриката преди 24 години.

Макар да не е рядък модел, кола в подобно състояние няма как да бъде евтина. От автокъщата Klasyka Gatunku искат за нея 120 000 злоти (€28 325) и при това си запазват правото да я продадат само на "правилния" купувач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    222 4 Отговор
    Който я купи в това състояние ще я кара поне още 20 години без особени драми.За съжаление вече никой не прави такива коли,дори и Мерцедес.

    Коментиран от #25, #59

  • 2 газо

    131 4 Отговор
    Само не разбрах този идиот защо я е купил преди време? Нещо ми се губи логиката...иначе този двигател ще надживее доста хора.

    Коментиран от #124

  • 3 от пеуник съм

    144 15 Отговор
    Абе мноо снимки мноо нещо докато стигнем до долу да напишем коментар, забравих що исках да кажем!!!

    Коментиран от #32

  • 4 Чичо Гошо

    53 94 Отговор
    Първо - да беше БЕНЗИН!
    Второ - точно след някой друг км ще започнат да се разпадат всички гумени съединени, маркучи, гарнитури..
    Няма как, материалите си стареят..

    Коментиран от #8

  • 5 Красо Зелето

    27 65 Отговор
    Никой не би дал 29 хил Евра за да кара тая кола. Само колекционер може да даде толкова пари, за да може след 20г. да изкара повече от нея.
    Хубава е колата, но за да се кара, трябва да се вкара пари за МАСЛО, защото не прочетох да е сменяно, явно е оригиналното! После смяна на гуми, и т.н. и т.н се важни неща.

    Коментиран от #6

  • 6 End

    26 10 Отговор

    До коментар #5 от "Красо Зелето":

    Бутон 'End' нямаш ли на клавиатурата?
  • 7 МАК

    80 12 Отговор
    страхотен автомобил в уникално състояние!!!заслужава си до последната стотинка!!
  • 8 МАК

    72 9 Отговор

    До коментар #4 от "Чичо Гошо":

    и да беше бензин какво!!?? веднага ще и сложиш скапана газ което е забранено за този вид мотори - механичен пълен инжекцион ,почти няма майстори който да ги правят и настройват.направо сие престъпление и подигравка с марката!!
  • 9 ЕХЕЕЕЕЕЕЕ

    39 9 Отговор
    Имал сън такъв, със същия мотор. Много добри спомени имам, но тоя мотор е пълен мъртвец. Докато набере 110-120 е пълна трагедия.После на 120 почва що- годе да върви. За онова време си беше супер. Бях младеж и не бързах за никъде. Характерния му звук е уникален. Първата кола ми беше ,ама беше много по- дърт от тоя- с тънката лайсна - 80 и някоя година. Ама зимата беше мъка- никва електроника на диференциала и много боксуваше.
  • 10 и те така те

    72 5 Отговор
    Колата е за колекционери!Ние да си караме 15-20 годишните гоУфове и това е!
  • 11 Кобрата

    68 7 Отговор
    Който я купи тази кола в този вид и полага грижи за нея, ще я кара докато е жив!
  • 12 Грую

    17 28 Отговор
    Цента ми се вижда големичка. Ако решат да свалят един десетичен знак може да се замисля дали да не сменя москвича!
  • 13 qqqqq

    50 6 Отговор
    Koйто ги има парите, да бяга да я взима. Това си е изключително добра инвестиция, защото с всяка изминала година цената на този автомобил се качва. Никога не си на загуба.
  • 14 голям голям

    48 1 Отговор
    Вечен Вечен
  • 15 Антон

    34 82 Отговор
    Скрийте се с тези ретро бракми.
    Само в някакво посттоталитарни общества витае носталгия по далечните минали времена.
    Разбирам някой колекционер маниак да си я купи за колекцията ама тука трагедия. Говорите ми за ремонти и издръжливост.
    Хора колата се купува да се експлотира, и да с еподмени след няколко години. Само комуняги чугунени глави живеят с идеята за вечно здрава кола поради насадените им комплекси от времето на червените боклуци - тогава когато номерчето ти излиза след 8 год. да си купиш московец. И трябва да го пазиш че не е сигурно дали ще излезе номерчето на внуците ти.Смешна жалка картинка.

    Коментиран от #16, #19, #23, #57

  • 16 Иван

    52 1 Отговор

    До коментар #15 от "Антон":

    С „колекционери-маниаци“„ е пълно в Германия.Работя на бензиностанция и през лятото виждам ретро коли всеки ден.Това си е инвестиция,която даже се предава по наследство.
  • 17 гост

    37 3 Отговор
    Въпреки, че не съм фен на марката, това е кола в уникално състояние. Убеден съм, че няма да липсват клиенти. ... и при това си запазват правото да я продадат само на "правилния" купувач.
  • 18 Балканец

    34 6 Отговор
    Малиииииииииииииииии........Вечната КОЛА това е Мерцедес Бенц
  • 19 МАК

    44 7 Отговор

    До коментар #15 от "Антон":

    Я се скрий някъде комплексиран неграмотен човек!! Карай си новите боклуци там и недей коментира глупости!!хайде!!!

    Коментиран от #20

  • 20 Антон

    13 56 Отговор

    До коментар #19 от "МАК":

    Точно аз си карам новите боклуци,
    а ти можеш и по-често да ходиш да ти коват феродо, да ти рециклират рейката, да си правиш самодиагностика, да търсиш накладки втора употреба от авто моргата, а и да не забравя - задължително ниско профилни гуми но студен регенерат и сд плеър вътре.
    Комунягите ви разказаха играта, вече сме 2017 и продължавате да милеете за оная мизерия. Още ви държи.
    Признавам ги в това очевидно са били много добри

    Коментиран от #21, #47

  • 21 запознат

    54 4 Отговор

    До коментар #20 от "Антон":

    Абе браточка ти трябва да си много нагъл за да говориш и плюеш по автомобил легенда бе какво общо имат новите коли аз също карам такива но не бих си позволил да кажа лоша дума за тази или подобна на нея кола история ,новата кола е нищо повече от ГАДНА ЕВТИНА пластмаса и ресурс не повече от 200000 км я се запознай малко с историята на автомобилостроенето и не говори празни приказки.

    Коментиран от #27

  • 22 Дони

    10 30 Отговор
    Абсолютно си прав , явно е , че много българи страдат от "стокхолмския синдром" червените ни мъчиха , живеехме като в лагер оградени отвсякъде и още има хора който го харесват и предват и на децата си колко е било хубаво.И това не са от упрвляващите тогава, а обикновенни хора .Управляващи и техните наследници отдавна са по Виена, Лондон и други западни дестинации.
  • 23 Гост

    31 2 Отговор

    До коментар #15 от "Антон":

    Е как успя да намесиш политиката?Теб да не те е евал някой комунист,че така ги мразиш?
  • 24 гост

    14 8 Отговор
    Тези които непрекъснато говорят за това колко били хубави старите коли да си помислят дали тази 190-ка със 70 коня и спартанско оборудване, струваща 70 000 лева нова би се продавала в днешно време. Ясно е, че всеки ще я хвали колко била здрава и издръжлива, но ще си вземе новата C класа за тези пари. Който вади 70 хиляди за кола, поддръжката не му е проблем.
    Страхотна и легендарна кола е, но за времето си.
  • 25 Дядо Йоцо

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ярослав Станчев":

    Според мен, който я купи не би я карал. По-скоро би я "консервирал " за още 20 тина години . Цената му може само да расте и би се 190-ката би се оказала добра инвестиция. Иначе си прав, че няма да създава проблеми.
  • 26 BMW

    40 2 Отговор
    Кола правена от инжинери не че съм страшен фен на марката но този модел ще си остане в историята на здравите автомобили правени някога 💪
  • 27 Антон

    14 38 Отговор

    До коментар #21 от "запознат":

    Човече в момента сме 2017, не 1993 .
    Разбираш ли?
    Отиди и виж новата ц класа 2017. Виж го това / подходящо само за колекция//. Ако бръкнеш и си купиш въпросната антика значи си от тези колекционерите. В протвен случай говориш глупости. Жалко е че ганя не е мръднал и с една гънка повече в мозъка си спрямо преди 10-20-30 год.
    Когато около 2000 год. си купих първата нова кола, в кварталното кафе слушах колко кофти са новите коли и ми се говореше за някакви подобия на коло на по 10-15 год.
    В момента сме 2017 и същите капацитети отново говорят за чупливите нови коли, и възхваляват разни антики, достойни единствено за музея.
    Какво искаш от хора, с кенеф на двора, човек който вари компоти и лютеница, праща месо в буркан на отрочето, а то мъж за женене, кисне зеле в бидони. Напълно закономерно е човек с подобна същност да харесва гробници - те напълно ще покрият критериите му за автомобил.

    Коментиран от #30, #34

  • 28 ХАДЖИКАРАПЕНЧЕВ

    13 17 Отговор
    МЕРЦЕДЕСА ЗА МЕН Е ПРЕБОЯДИСВАН ПО ЗАДНИЯ КАПАК СНИМКА ОТБЛИЗО БОЯТА Е НА ВАЛНИ ДВГ Е ТРЕТИРАНО С ОБЕЗМАСКИТЕЛ НО ИМА ОТДЕЛНИ СЛЕДИ ОТ СЛУЗ ОТ СТИЧАНЕ НА МАСЛО ОТ ГАРНИТУРАТА НА КАПАКА НА КЛАПАНИТЕ И ОТДЕЛНИ ТОЧКИ МРАСОТИЯ КОИТО ПАРОСТРУКАТА НЕ ГИ Е ИЗМИЛА МИГАЧА СТОИ ЛЕКИ ИЗКОЧИЛ НАСТРАНИ КОЕТО ПРЕДПОЛАГА Ч Е ДВИГАТЕЛЯ Е НА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЗАЯВЕНИТЕ КИЛОМЕТРИ И ЧЕ АВТОМОБИЛА Е ИМАЛ УДЪР С ДВЕ ДУМИ ЗА ТОЗИ АВТОМОБИЛ ЦЕНАТА Е КОСМИЧЕСКА - ТОВА Е МОЕ СКРОМНО МНЕНИЕ -хАДЖИКАРАПЕНЧЕВ
    ИМАМ СЪМНЕНИЯ ЧЕ ВОЛАНА Е ПРЕБОЯДИСВАМ СТОИ НА ДВА ЦВЯТА

    Коментиран от #31, #48, #68

  • 29 Спиро

    29 2 Отговор
    Карах такава 13 години и я продадох. Още я карат.И двигателя е 90 коня.За времето си е невероятна кола
  • 30 filo

    7 25 Отговор

    До коментар #27 от "Антон":

    Всичките ти коментари са много точни и затова ги подкрепям напълно. Поздравления!
  • 31 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    12 3 Отговор

    До коментар #28 от "ХАДЖИКАРАПЕНЧЕВ":

    На едната снимка е с калобрани а на другите не,значи са сваляни за пребоядисване на детайли!!!
  • 32 с майка ти съм

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "от пеуник съм":

    и аз
  • 33 Петър

    9 3 Отговор
    Загледайте се само по 11-та снимка и ще разберете.
  • 34 запознат

    26 3 Отговор

    До коментар #27 от "Антон":

    Виж ся аз какво му говоря пък той пак какво ми обяснява.Повтарям за да ме разбереш аз също карам нови коли последната ми е закупена март 2013 от магазин следиш ли ми мисълта в момента март 2018 ще я върна и ще взема следващата ,но сега следва важното 190 D audi quattro 1980 1990 г lancia delta integrale BMW 3,BMW 5 от тези години са автомобили останали в историята и променили автомобилния свят по един или друг начин тези коли са повече коли от твоята и моята кочина дето след 10 години никой няма да се сеща и че са произвеждани и да имам такава кола не бих я карал всеки ден а само за удоволствие и за да си припомня какво е кожа, велур, плюш и тн. А и друго дай да не говорим за компоти и за село че видни Софиянци изкупуват доматите и домашните млека и сладко в наше село сети ли се пък ти щот си модерен яж полуфабрикати стопляни на микровълнова .

    Коментиран от #37

  • 35 7777

    19 2 Отговор
    Абе тролче /антончо/ ти бе отворко по времето на комунизма ,в центъта на Манхатън ли живейше??Или си бил в на баща ти кесийте?Или караше последен модел Ауди,че си толкова отворен?Добре че се пръкнаха карачи на нови коли като теб та да ни обяснът и колите и да ни отворят очите за живота по онова време колко кофти е бил и колко зле се живееше!!КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!

    Коментиран от #39

  • 36 Радо

    9 1 Отговор
    Самият факт, че такъв уж рядко запазен автомобил се продава през автокъща, на човек трябва да му светне някоя ламБа, освен това полските автоджамбази са на светлинни години пред наште, дупнишките аджамии.
  • 37 Антон

    2 20 Отговор

    До коментар #34 от "запознат":

    Е хубаво де. Въпросните коли които цитираш за времето си са били хубави. В момента колите за които говориш барабар с тази от снимките в 99.9 % от тях са претопени. Тук таме има по някоя останала бройка в що годе прилично състояние, в която като влезеш пода да не пропадне на земята всичко останало е брак. Толкова за великите коли от 80-90. След 30 години не знаем кой за какво ще се сеща, може само да гадаем.
    А за лютеницата и киселото зеле не се засягай, ама месо в буркани и подобни мизерии не съществуват в никоя цивилизована държава - тука все още го има наследството от комунизма - щото тогава е било глад и мизерия и това хората са го правили не от лесно. Сега не ги разбирам.
    И добре че гражданите в развитите държави не мислят като вас, щото още щяхме да живеем в колиби, я виж къв уют има като напалиш цепениците, щяхме да ходим с листо на кръста , все още щяхме с конски впряг да се движим. Всъщност каруците непредизвикват ли у вас носталгия.
    Може би да, в европейска столица все още се движат превозни средства с конски впряг. Толкова за това население.
  • 38 тракторист хулиган

    2 11 Отговор
    куц кон с гадно седло
  • 39 filo

    2 12 Отговор

    До коментар #35 от "7777":

    Какъв ти проблема? Човекът си казва мнението. Нещо против.

    Коментиран от #67

  • 40 Mydrec...

    9 8 Отговор
    На времето хова беше кола мечта за много хора.Но в наши дни вече е една отживелица..

    Коментиран от #62

  • 41 Антон

    7 14 Отговор
    На всички които се възхищавате на това: пуснах мобилето.бг и има бая избор. Най-евтиния 600 лв!!! Най-скъп към 6-7 хил.евро!!’Масово около 1500-2500 лв.
    Та да питам сега всички разбирачи и професори на мерцове: абе що не си купите по един и да си го карате, пък след години и пари може да изкарате, нали казвате че е яка инвестиция. Около 1000-2000 лв. За кола малко ще спестите и ще си купите по един, особено онзи , който щял за кеф да го кара от време на време . Други от вас дори и без напъни може да вземат по един. Ама нещо на найси буратинес. Ужким як, ужким здрав, ама на всеки му се иска в нещо по-ново и съвременно да седне, ама лаф да става.
    Хайде отивайте и взимайте по един само на цената на нов смартфон не е чак такъв разход. Хайде бе специалисти, отивайте и купувайте 4 страници с обяви излизат, за всеки вкус има избор.
    Хахахахахаха
  • 42 РичардХамънд

    6 13 Отговор
    Кола за сноби, такива куфеещи и прекланящи се на всичко немско и щото е Мерцедес - ухаахаа ние сме №1 и никой не може да ни стъпи на малкия пръст. В предишна статия във връзка тази кола един хубаво написа - "има ужасно дълга 2-ра скорост". Няма чак толкова голямо пространство вътре, мотора е стар дизел, ако е на нафта, и имаш чувството, че си в трактор, екстри - като на Жиугули, като махнем ел- стъклата, климатика, някои имат на таблото един гаден грозен часовник. Според мен е кола за еснафи, албавци, цигани, мафиоти и гъзенца.
  • 43 kuku

    7 0 Отговор
    Открий 10-те разлики! Има калобрани- няма калобрани, има лепенка на преден десен калник- няма.....
  • 44 Митко Магеранов

    5 3 Отговор
    Момчета аз съм се напикавал в такава кола,само че бензин 2.0.Само мога да кажа че тази кола не е 93 г. Защото таблото посредата не е цялото което слиза до долу. Може тогава да е първа регистрация само.И за тези които ви говоря имат задължително ел.стъкла и АBS.И ако забелязвате стрелката на километража е жълта, а не оранжева като на уредите и часовника.Трябва всички тази година да са еднакви.
  • 45 Митко Магеранов

    4 1 Отговор
    Момчета аз съм се напикавал в такава кола,само че бензин 2.0.Само мога да кажа че тази кола не е 93 г. Защото таблото посредата не е цялото което слиза до долу. Може тогава да е първа регистрация само.И за тези които ви говоря имат задължително ел.стъкла и АBS.И ако забелязвате стрелката на километража е жълта, а не оранжева като на уредите и часовника.Трябва всички тази година да са еднакви.
  • 46 Захо

    10 6 Отговор
    Купих си такава, но на бензин преди четири години. Досега съм сменял само масла и филтри и накладки.Нищо че е стара ще надживее много нови.
  • 47 МАК

    17 2 Отговор

    До коментар #20 от "Антон":

    Личи си че си ниско интелигентен комплексар!! такива като теб ги непонасям!!Лигоч!!каквото и да е това колекционерска кола и возията е уникална за разлика от новите ти Боклуци еднодневки!това не е кола за селски плебей като теб,че и дървени философи

    Коментиран от #49, #50

  • 48 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "ХАДЖИКАРАПЕНЧЕВ":

    И задния ляв калник се вижда от снимката, че е пребоядисван а вероятно на количката е направено цялостно "освежаване" от "честните" полски автоджамбази. Сигурно някоя баба я е карала?!
  • 49 Антон

    4 19 Отговор

    До коментар #47 от "МАК":

    Абе смешко що не идеш да си купиш една такава с уникална возия цена от 600 лв. до 7000 евро според джоба.
    Що бе кажи, ти нали не си комплексар , ходи си купи една такава морга, 4 страници избор имаш.
    Ама какви сте смешници ужким супер дупер автомобил ама не си го купувате , е що така.
    Кеф ми прави да ви гледам как се гърчите и ми викате че съм комплексар лигоч хахах. Ти ли беше този при който софиянци ходят сланина да си купуват. Вземи една такава, ще бъдеш актуален на селския мегдан. Даже на тебе може нещо по-специално да ти предложа - 123 конска глава. Още по-велико от 190. С него вече ще бъдещ супер класик, уникат. Ще те призная за най-големия фен, да качиш жена ти и децата в КОНСКАТА ГЛАВА.
    Ахахаа, ама и ремарке да му сложиш , пълно с компот, сланина, и печени зеленчуци затворени в буркан.
    До редакторите от Факти: моля ви се пуснете една статия за 123, за да може да вият от душевен кеф, всякакви ПЛЮШКИНИ, мечтаещи си за мизерия и скраб.

    Коментиран от #54

  • 50 filo

    5 6 Отговор

    До коментар #47 от "МАК":

    Защо обиждаш човека за това , че си казва мнението? Според мен пък е прав.
  • 51 РАЗБИРАЧ

    4 2 Отговор
    Разгледах внимателно снимките, и забелязах че колата е с австрийски преглед горе в дясно се вижда добре само на една от снимките австрийския ПИРКЕЛ. /ПРЕГЛЕД/ така че колата е имала и друг чорбаджия преди това...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Антон

    4 9 Отговор

    До коментар #52 от "Дон Кихот":

    А току що каква я свърши във форума.
    Аз ти казвам че това е било хубава кола за времето си, сега е антика , скраб, сгрубул,
    А вие ми говорите небивалици, Еми купете си по една уникална 190 широка лайсна.
    Ама вече всеки иска нещо по—новичко, нещо по-актуално, според джоба на всеки..
    Ама не казвате защо не си купите по една, струва колкото среден клас смартфон.ама иначе лукуми да разтягаме за Великото време от преди близо 30 год.

    Коментиран от #55, #66, #70

  • 54 МАК

    11 6 Отговор

    До коментар #49 от "Антон":

    Ейййй смешник притежавам такъв мерцедес само че бензиновия 2.0 мотор на 47000 км истински,122 коня,както тази кола е на снимките така изглежда и мойта само че със малко повече екстри !!само че от време на време си правиме кефа с моя баща!!няма какво да си купувам смлян боклук незнайно подържан и на ГАЗ!! не блсагодаря !! засичали сме го на разход по резервоар при кротко каране 6,5 на 100 бензин!!!!!хайде върви се скрий някъде и спри с простотийите си да запулваш излишни коментарите!!миришат ти краката за подобен клас автомобил радвай се със здраве на чисто новите си еднодневки !! АЗ нови боклуци не карам и не купувам!!!обичам старите истнски коли !!!

    Коментиран от #60

  • 55 МАК

    9 1 Отговор

    До коментар #53 от "Антон":

    пак със глупостите си ,недей да коментираш неща от които нямаш понятие!!
  • 56 НеСеСърдиМерцедесче

    6 5 Отговор
    За 28 хил. евро няма да си купя хубав дом вместо тази бракма, то ще трябва да съм спал на отворен прозорец посред зимата да ме осени такава идея.......
  • 57 Бай

    18 3 Отговор

    До коментар #15 от "Антон":

    Бате, Нико Розберг кара sl на 40 години.
    Ама вярно, че той е изявен комунист и хал хабер си няма от коли, а па камоли от мерцедеси. 😂😂😂😂😂
  • 58 В е л и к и я

    12 4 Отговор
    На разбирачите които карат нови коли/бракми/ мога да кажа че ако са исТински лЮбители на истински коли и да запалят и тръгнат с такъв модел чисто нов Мерцедес ще се напикаят от КЕФФФФ....
  • 59 БОБИ62

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ярослав Станчев":

    Грешиш ..........не 20 год. ................... 120 ще изкара !!!!! Не съм фен на немските автомобили но това наистина е безсмъртно добиче! За разлика от сегашните еднодневки това е истински автомобил.
    Ако можех бих си го взел....................но не мога за съжаление !
  • 60 ФесСМерцедес

    5 11 Отговор

    До коментар #54 от "МАК":

    Вземи си култовия мерцедес и влез в едно блато, чувал съм, че е безупречна амфибия. Тръгвай да пориш дълбините като един подводничар и се радвай на "чудовището" вместо да се заяждаш с такива като Антон, мен и други.

    Коментиран от #61

  • 61 МАК

    10 5 Отговор

    До коментар #60 от "ФесСМерцедес":

    хайде още един като тоя антон велик разбирач и вурк фен на новите боклуци!!такива като тоя и като тебе изобще нямате място да пишете глупости във подобна статия!!само се виж какви посредствени глупости пишеш какви блата какви чували ... не знам!!
    карайте си новите боклуци не дразнете такива като мен и други любители на старите истински класики !!ХАЙДЕ У ЛЯВО!!
  • 62 Хмхм

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "Mydrec...":

    За мен твоят коментар е най-точният. Евала Баце!
  • 63 ШТиБ

    6 13 Отговор
    За кво ли па му е тоя курник на човек!? Макс скорост - 77 км/ч. Ускорение от 0 до 15 км/ч - 20 мин. За климатизация - джам троник и т.н.!!

    Коментиран от #64

  • 64 МАК

    11 2 Отговор

    До коментар #63 от "ШТиБ":

    това не е кола за състезания!!а за кеф!!за по бързо каране има други по специални модели на 190 за които едва ли имате гащи!!
  • 65 Джентълменът русофил

    5 9 Отговор
    Че то и в България има нови ладички, ама едва ли някой би платил повече от 7-8 бона за такава, а като се замисли човек ладичката с нищо не е по-лоша, даже поддръжката и е по-евтина. Ама нейсе, дебила си е дебил и иска да кара мерцедес.
  • 66 filo

    8 5 Отговор

    До коментар #53 от "Антон":

    Разбира се, че в днешно време всеки иска да кара нещо по-ново и с повече екстри , но не всеки може да си го позволи. За мен новите коли са много по добри от старите във всяко отношение. Мерц 190 е модел на над 35 години и е нормално да е морално остарял, но за времето си е бол супер. Все пак няма вечни неща.
  • 67 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #39 от "filo":

    Нека да си казва мнението за колата.Но да нарича цял един народ население и т.н. не е приемливо.Сто процента съм сигурен,че и той така е пораснал-с месото в бурканите и кисело зеле в бидони.Колкото за мизерия и глад по онова време-аз съм на 43 и чак такава мизерия не си спомням.Имаше след 91-ва обаче не и преди 89.А и кой е бил по това време в чужбина,че да знае дали и там не е било така?Само същите тези ръководни кадри,които коментаторът плюе.Но ако знае какво е било навън значи и той е от тях.Явно обича да плюе по своите-първо по българите,после по родителите си.
    Хайде сега да коментираме конкретно по статията,а?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 abv

    8 1 Отговор
    Страхотна кола, от истинскити мерцедеси, които правеха по 1000000 км.
    Става и за каране, но от някой маниак, който би я поддържал в това състояние. Не е за хора със спортен дух зад волана. По скоро е за уравновесени и улегнали хора обичащи спокойното шофиране.
    Уникална рядко срещана класика. Дано попадне в добри ръце.
  • 70 Мартин

    12 1 Отговор

    До коментар #53 от "Антон":

    Какво общо има един капиталистически young timer автомобил с комунизма, бе цървул? Хайде обясни ми. Това, че плюеш по такъв автомобил означава само и единствено, че не разбираш НИЩО от автомобили и това поражда въпроса - за какъв чеп четеш и коментираш подобна статия?!?

    Коментиран от #71, #72, #73, #74

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 МАК

    4 1 Отговор

    До коментар #70 от "Мартин":

    Недей си хаби думите за душевно болни хора !! Няма смисъл!! Тоя си е кон с капаци и това е!! Да си кара там еднодневките и да им се радва!!
  • 73 Антон

    4 6 Отговор

    До коментар #70 от "Мартин":

    Да прав си - не проектирам коли и съответно не може да се каже че разбирам от такива. Но това се отнася и за всички вас. Колата е била хубава тогава 91-94 год. Пожелавам ви да изкарате от магазина една ц класа, бмв 7 или ауди 6 или каквото друго ви е на сърце. В цвят по ваш избор, с екстри по ваш избор и с двигател какъвто искате. Покарайте си новата кола в ГАРАНЦИЯ, и тогава се върнете да говорите дали новите коли са пластмасови трошляци, да такива са тези нов внос на 5-7 год на незнайни километри и не знаен подред собственик.
    А това на снимката какво е - ламаринен трошляк. Как така уникална кола, пък никой от вас не каза отивам да си купя една 190. 1-2 писаха че карат такава или са имали.казвам ви, в нашето мобиле има 4 странци избор, ходете и си купете мега , яка , уникалната кола.ама нешо не сте кандидати. 1000-2000 лв. вече доста хора могат да извадят особено като се касае за такъв шедьовър. Хайде всички разбирачи от коли, кажете защо не шофирате такава антика? Кажете де!
  • 74 Антон

    5 7 Отговор

    До коментар #70 от "Мартин":

    Ама страшен шмондел си!!!
    Комунизма ви проми мозъците, научи ви да живеете в мизерия, да се кланята на вожда, и всичко що е било купено да се третира като вечно, защото не е сигурно кога ще бъде следващия път, когато ще има нов диван в магазина, или нови дрешки за децата, едвадочаках ладичката, трябва да я пазя, защото сина като порасне може да няма номерца за него в мототехниката и той ще трябва да кара на дядо си или на баща си колата. В резултат от този живот продължавате да мислите че всяко нещо трябва да бъде вечно, особено колите с които ганя все още счита че му дават статус. По тази причина все оше де купуват пета поред употреба коли на цена повече пт 50 хил.лв.вместо нова такава. Сега тазбираш ли каква е връзката и защо се кланяте на морално стари кочини. А европееца си кара новата кола в гаранция и след 4-5 год. взима нова, а нашите герои искат да я карат докато са живи.

    Коментиран от #75, #76

  • 75 МАК

    10 4 Отговор

    До коментар #74 от "Антон":

    Мноого голям го раздаваш!!!да ще караме по стари коли защото са в пъти по здрави и надеждни от новите ти боклуци!! За тия твойте еднодневки няма да дам пари въпреки че имам ясно ли тие!!от последното автоизложение нищо не ме грабна даже мойте любими ФВ и Мерцедес Абсурд!!! В която и оттях да влезна не се чувствам добре пластмасова катакомба с мирис на пластмаса отвратително!!!да не говоря за подръжката едно от най важните неща за мен - ами те те задължават в техните Некадърни сервизи да я подържаш , за едни масла и филтри искат пари все едно сменяш на камион не на кола!! И си го плащаш не в рамките на гаранцията те да го покриват!!Хайде няма нужда!! Да не гоеорим за частите при тях надценката е над 70% егати печалбата еми няма да им подарявам пари на тия измамници!!Нови коли Никога благодаря!! Да си ги държат карат и да им се радват а понеже били надеждни адски често ги виждам на репатраците!!! Съжалявам удоволствието от по старите коли е в пъти по готино и одухотворено от колкото нов цифров кенеф!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Антон

    3 6 Отговор
    Велики сте! Ама нещо не ги карате 190-те гледам.
    Защо така? Пак никой не казва защо не отиде и не си купува 190. след като е толкова велика кола.
    Има производители които си продават новите коли с пакет обслужване - масла , филтри нищо не плащаш 5 години. Каква надценка на части 70%, когато автомобила е в гаранция и дори нешо да се развали, всичко се подменя с ново по предписание на производителя. Единствения ти ангажимент са гуми, гражданска, каско и преглед на 3 -тата година, който важи за още 2 години. После нека европееца е прост, а ганя хитър тарикат.
    Тоя нищо не си харесал от новите коли на изложението , ама старите бракми били по-хубави. Ето тука комунягите са ви разбили мирогледа.
    Тези мантри че новите автомобили били бракми спрямо старите са просто нелепи и разказвани от хора очевидно имали достъп единствено до каруцата на село.
    Ясно се вижда кой е простия, ограничен , селтак от горно нанадолнище !!!

    Коментиран от #79

  • 78 Алфа Ромео

    5 1 Отговор
    За икона направо!
  • 79 МАК

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Антон":

    Продължаваш да показваш че си изтрещял комплексар!! Аз имам 190 не ми трябва да я купувам! Карам я от време на време за кеф!!!имам други две ФВ за по обща употреба но пак не са от новите боклуци. Никакви комунисти не са ми промивали мозъка,неграмотник!!обичам истински направените коли а това по класическите коли-доказано!!!!

    Коментиран от #81

  • 80 Мерцедес 190

    7 1 Отговор
    Уникална кола е! Много здрава! Само, който е карал такава знае за какво става дума. Ако се поддържа правилно тя е вечна!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 МАК

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "Напишете кода от картинката":

    Къв си ти бре неадекватник аз коментирам класика като колата в статията и че е от ерата на истинските автомобили!!!това ме такива комплексари лигочи приказвате как били боклуци ами жалки сте!!!излиза ,че тези коити сме любители на класиките не сме хора и сме клошари да ама не е така повечето сме препатили и нагледали на надеждността на новите коли и сме прозрели боклучавостта на новите коли!!

    Коментиран от #83, #84, #86

  • 83 Напишете кода от картинката

    2 2 Отговор

    До коментар #82 от "МАК":

    Ти пък кога си имал нова кола бе гаврош!!! Нали ако влезеш в автокъща ще те изрита охраната на момента за мизерен външен вид бе!
    Едно е да си фен на класики ама съвсем друго е да си скъсаняк дето обяснява че новите коли не били хубави! Бягай в кварталното капанче там да си ги говориш тея простотии, аман от мизерници!

    Коментиран от #85

  • 84 filo

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "МАК":

    Колега по-полека с коментарите. Всеки има право на избор и не трябва да обиждаш човек, който има различно мнение от теб. Няма нищо вечно и 190 също не е такава. Това е истината, нали така.
  • 85 МАК

    3 2 Отговор

    До коментар #83 от "Напишете кода от картинката":

    Гаврош ще викаш на някой друг!! Комплексар!!колега Фило аз се старая да не ползвам точните обидни думи заради правилата на писане. Заобиколно го обиждам защото пише неадекватни глупости защото той харесвал новите коли и му харесвало да къса найлоните !! Не страдам от такъв комплекс като Антон и същия този !!!аи да ми се говори новите коли колко са хубави ами не е вярно говорил съм си със грамотни майстори по големи сервизи до един казват едно и също - хубавите каачествени коли са до 2000- 2002 година оттам след тях всичко е шир потреба боклуци и са с все по лоша ремонто пригодност и адски скъпи части необосновано. За какво ?? Караш я 5 години и хвърляй !! Ами не искам такава кола!!дразня сена хора който отричат с лекота без да имат понятие за това старите коли и ми хвалят еднодневките!! Еми няма да отстъпя!!съжалявам аи не съм само аз така разсъждаващ!!!

    Коментиран от #87, #92

  • 86 Антон

    2 3 Отговор

    До коментар #82 от "МАК":

    Ей шмондел,
    Я кажи колко нови коли си изкарал от магазина?
    Колко км им навъртя и за колко време?
    Какви се счупи, което не беше покрито от международната гаранция?
    В гаранция ли бяха когато са започнали да се чупят?
    Колко време общо си ги експлоаторал за да правиш подобни заключения. Че нещо ми омръзна от такива общи приказки!
    Дай конкретни примери от личния ти опит с нови коли от магазина, а не такива нов внос на 5 год и само 50 хил км. Нека говорим по същество.
    Чакам !!!!
  • 87 Антон

    4 3 Отговор

    До коментар #85 от "МАК":

    “Грамотните” ти майстори от великите сервизи отричат новите коли по една единствена причина: изискват доста висока степен на технически знания за да можеш да правиш нещо там и освен това се изискват и познания по електроника, както и специфичен софтуер който се осигурява от производителя срещу сериозна лицензна такса. Изисква се и база с данни за всички модули в колата, как комуникарат помежду си и как се програмират при подмяна на някой модул.
    Разбираш ли защо великите ти майстори не ги обичат - защото трябва да направят инвестиция в техника и инструменти за дадена марка и то само за една. А представи си като искат да се правят на специашисти по всички коли, това какъв ресурс изисква. Сега става ли ти ясно защо не ги харесват - защото човека с кола в гаранция отива в сервизния център, пие едно кафе, чете някое списания, стои на топло в приемна направена като домашния ти хол, плаща си смяната на масло и си тръгва. Така както е в нормалните държави. Обаче на вас комунягите са ви разбили всякакви представи за живот и усещания. Резултата е видим дори близо 30 год. след промените.
    И пак те питам - какъв досег имаш с нови коли от магазина за да правиш подобни нешепи излазвс ив че не струват.

    Коментиран от #88, #89

  • 88 МАК

    2 2 Отговор

    До коментар #87 от "Антон":

    Разкарай се с комплексиранито ти мислене няма какво да обсъждам с такъв като тебе и подобните ти!!и не ми обяснявай какво е във сервиза знам какво е и какво се изисква!! Явно не си ме разбрал АЗ НОВИ КОЛИ не карам и не купувам!!твойте любими нови боклуци ги правят с по 58 мини компютъра даже и повече от коото един да излезе от строя не можеш я мръдна само репатрак!! Благодаря!! Карай си ги там и се радвай а най обичам да натривам носовете ма такива като теб да им покажа със 20 годишната Скрап как те подминавам като ЗИЛ цинкова кога за да разбереш че новата ти кола в час по трудово обучение нещо май не върви!!както и да е спирам по тая тема да коментирам защото пълниме излишно коментарите !!
  • 89 МБенц Профи

    1 2 Отговор

    До коментар #87 от "Антон":

    Ле-ле!

    Имам подобна кола, на 29 години, но в същото състояние, че и по добро и с повече екстри.Върховен автомобил.И този на снимките също.Кола заслужаваща респект във всяко отношение.
    Антончо, тази кола не залужава да застане до твоите жалки нови автомобили.,Това ще бъде унизително. Колкото и да се праскаш че си голям,жал ми е за теб че живееш в такъв исмислен свят. Първо впечатление затеб от прочетеното е че не си наясно що е това кола. Ако не си ходил на училище можеш да се запишеш някъде задочно.Не знаеш и историята на Автомобила.Не усещам да си достатъчно културен и интелигентен и за това изкарай и такова обучение, научи се да отдаваш уважение към колите които за заслужили това а след това си отваряй устата поне да дишаш но не и да коментираш. Приличаш ми на онази изпаднала прослойка наречена журналисти които пюят за щяло и нещяло само и само да изкарат някой лев.Уви тук никой няма да
    ти даде и стотинка. Спести си блудкавите коментари за неща които не са ти ясни.И ако имаш огледало в къщи поглеждай се по често и си повтаряй че не разбираш от коли

    за показаната Мечка - браво.Моите адмирации. Ааа,ти да видиш

    Коментиран от #90

  • 90 Антон

    3 3 Отговор

    До коментар #89 от "МБенц Профи":

    Пак ви питам - дайте конкретни примери от личен опит с нови коли и какво ви се е счупило и от какво не сте доволни. Тогава правете подобни изказвания че кола 2016-2017 е боклук спрямо антика на 30 год. Всяка средностатистическа Тойота, Мазда , Пежо и други подобни в този клас са по-добри в стотици пъти от това било кола 91-92 год. Големите като лексус, мерц, Ауди , БМВ, поршета и т.н от 2016-2017 са просто в друго измерение спрямо това от снимките.
    Нещо като да сравняваш пещерно жилище и отопление с огън, с луксозна къща на брега със слънчеви панели.

    Коментиран от #91, #94

  • 91 МБенц Профи

    1 2 Отговор

    До коментар #90 от "Антон":

    Ама защо се правиш на професор. Човек като погледне написаното реазбира че си светлинни години далеч от истината за новите коли.
    Като изключим високия клас всичко друго което си споменал е трагедия. Гледал ли си статистиката за пежо къде е по надежност в табицата.Ми недей да приказваш глупости.от френските коли Пежо е срам за автомобилния свят. Ми какво ще кажеш за Рено Каптур.Пробвал ли си да го караш , да правиш слалом.Ще слезеш ужасен че такива творения се наричат автомо9били8.За Японските асматици Мазда, Тойота или там разни Сивици. Ха ха Ха .Жалко за тези които са се излъгали на днешно време да взимат нови японски коли. Поразрови се малко повече , научи какво е истинска кола и тогава прави коментари.
    Това че те впечатляват тези пудравелки които си изброил говори че имаш още много да учиш за това не се прави на ментор.Чети малко повече

    Коментиран от #93, #95, #105

  • 92 Напишете кода от картинката

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "МАК":

    Абе нали и аз това ти казвам - яките *ичета бяха до набор '56 - от там нататък за нищо не стават. Аз със колко стари майстори шивачи съм си ги говорил тия работи в махалата - ти хабер си нямаш!!! :):):)
  • 93 Напишете кода от картинката

    2 3 Отговор

    До коментар #91 от "МБенц Профи":

    Кажи ТИ коя нова кола си купи и какво не ти хареса в нея! Може да не ми отговаряш щото всички знаем отговора - НЕ СИ купувал ама "чете в ено списание" и "кварталния майстор ти каза". И освен тва чистак нов Ленд Крузер V8 е пласмасов боклук, а твойта трошка от на баба ти новобранската е дъ бест. А ако ще ми ховориш за Рено Каптюр '17, аз ще ти приказвам за Деу Тико '91. Са ше кажеш че тикото е по-яко - а? :):):)

    Коментиран от #96

  • 94 МБенц Профи

    3 2 Отговор

    До коментар #90 от "Антон":

    Антоне, да ти кажа някоилко неща за 190-ката защото ти явно не си докосвал такава кола. Върховна е нищо че е стара
    Имам я от 14 години. Когато я купувах имах избор от 9-10 марки които лично изпробвах. Седнах в Пежо 609, Ситроен Ксантия 2.0. БМВ 520, Хонда Акорд 2.0, Ауди 100, Волво ,Тойота и др. Последно седнах в Мерцедеса.Въпреки че на години беше най - възрастен грабна ме както никой друг. В него има повече от 45 екстри.И това е правено през 1989.Някой нови коли и сега нямат това което той има. При скорост 90 км в салона можеш да чуеш бръмченето на муха.Изключително поведение на пътя. Извън града се справя с 6.2 л разход при включен климатик. Колата сега е на 29 г но където мина с събира погледи!!!!. Крика и никога не е ползван,още се стича фабричния восък от купето.Бодена е на проверка за сходимост - майстора отказа да я докосва защото всичко се оказа като по конец а заводските пломби не бяха пипани.къде с новите коли ще видиш това. Всичко е правено за 5 год срок на експлоатация от евтини материали и пластмаси. Ако не си сядал зад волана на 190 може да считаш че си загубил. Не те карам да вземеш предложения автомибил но не го подценявай.
    Това е истинска кола макар и на 24 години
  • 95 Напишете кода от картинката

    2 2 Отговор

    До коментар #91 от "МБенц Профи":

    И за да прилючим спора: ако ти оставя на масата 2 ключа - единия от мерцедеса от статията и един от S Class 2017 - кой от двата ще вземеш?

    Не че е лоша колата - супер е ама новата си е по-хубава и никой никога няма да ти повярва че караш стара кола щото не харесваш нови! Особено пък някоя Ичка или Утка :):):)

    Коментиран от #97

  • 96 МБенц Профи

    2 1 Отговор

    До коментар #93 от "Напишете кода от картинката":

    Ха ха ха, ти да нямаш Ланд Круизер V8? Печално за теб.
    За разлика от теб аз преди да реша да купя кола сядам в него и го пробвам. Ако не ме удовлетвори не купувам.Толкова е просто. Не се радвам на дрънкулки,светлинки и пибипкащи копчета. Те са за хора с Комплекси.Колата за мен е техническо съоръжение и трябва да се оценява по нейната експлоатационна издържливост,сигурност, икономичност и редица други показатели. Производителите днес те вкарват в рамка - искаш не искаш това е новата кола. Да ама не.Хората ги купуват защото са ги принудили законово -поне на запад е така. защо не искаш за Каптур да говорим?Да нямаш такова а? Ти си за оплакване.Не ти си седнал в Ланд Круизер. Да потроши човек толкова пари за такова дърво и през цялото време по магистралата да гледа аспуха на моя Голф въпреки че кракът му е натиснал педала до "Дупка".Смешно нали.Само че да ти издам един секрет - този Голф харчи 3.4 на 100 и има само 330 нютон метра пък ти се праскай с последния Ланд Круисер :)) Колата за мен не е средство да демонстриране на просперитет а само да ме придвижи от точка А до точка Б при спазване на условията които посочих в началото на поста. Ако ти с това си избиваш комплекси значи не трябва да си в тази тема

    Коментиран от #98

  • 97 МБенц Профи

    2 1 Отговор

    До коментар #95 от "Напишете кода от картинката":

    Ще взема ключа на тази която ми отива. ха сега познай какво съм взел? бас държа че не знаеш. А про по - ти какво знаеш за новата
    S-klass. поне да беше уточнил кой модел от серията или за теб S-klass е ентри левъла. В някой от тях не бих седнал и ако знаеш какво е този автомибил ще знаеш и защо не бих влезнал.

    Коментиран от #99

  • 98 Напишете кода от картинката

    0 3 Отговор

    До коментар #96 от "МБенц Профи":

    Това лято ме возиха от Баш бара до хотела в един Каптюр - бях пичн на куче и пак успях да забележа колко е зле. Ама мацката дето го кара си го харесва и му се кефи - това си е женска кола 100%, не знам за какво изобщо го коментираме. А за ауспусите ще ти кажа - това лято 1:58 мин - София - Градина. Когато го направиш това с голфа без да загине ела ми се обади. И пак съм сигурен че ако трябва да избираш между голф '02 и голф '17 изобщо няма да се замислиш ако ти е без пари. И това няма връзка със статуси - просто новия си е 100 пъти по хубав! М/у другото - голям кеф е със чисто новото и стегнато окачване да си шпориш по вълните и дупките на "пътищата" в нашето мило Отечество :) И за да не споря - финансова набутка си е новата кола, но просто си е по-добра от старата!

    Коментиран от #100

  • 99 Напишете кода от картинката

    0 3 Отговор

    До коментар #97 от "МБенц Профи":

    Хехе - ловко се имъкна, но факта си е факт, даже и 3.5 дизела базов ще вземеш, да не говорим за 6.5 купето или кабриото - 100% съм сигурен, не си криви душицата :):):)

    Коментиран от #103

  • 100 МБенц Профи

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "Напишете кода от картинката":

    Ааа ето това е по друг разговор. И първата голяма истина. Финасовото набутване. Докато мога да взема кола в състояние като извадена от магазина на 30% от цената и никога няма да посегна към нова. Глупаво е да се блъска човек в гърдите за това че е купил най новото.След 6 месеца ще има по ново. кола се избира с хладен ум а не под въздействието на емоции. Два пъти съм посягал за нова кола и съм съжалявал за грешния ход.Не се изплаща!!! Въпрос на практичност.
    София - Градина за 1:58 Ади бе :) да не би да си бил с някой Down Size Моторетка или си летял с хеликоптер. С последното бих повярвал. Аз един път карах без лимит на скорост и разход от София до Варна и без да вадя душата на 190-ката го взех за 3 часа 10 минути,но разхода удари почти двойно обичайната консумация а никаква полза от това, само дето съм викал дявола през цялото време.Това са излишни бабаитлъци. :))) Може и без тях
  • 101 Антон

    2 3 Отговор
    Леле колко мъка, седнал си да ми говориш че ланд крузера бил пластмасово дърво.мъка мъка мъка. Да го приравняваш към голф, мъка мъка мъка.
    Като ви чета глупостите и ми става ясни че сте най-вероятно задръстени застаряващи чичковци на по 50-60 год. Когато колата от снимката е била актуална, и разни други като 123,124, а тука са се карали московци, жигули, лади, картонени трабанти, извращението вартбург и други комунистически творения, съвсем нормално мерцедес да е изглеждал нещо уникално, нещо свръх готони, нещо недостижимо и желано. Само че нещата се промениха много за 30 год. За съжаление вие не сте си променили възгледите и са ви останали младежките мечти, като се опитвате да се самоубеждавате колко е хубаво.
    И пак никой не ми отговаря, какви нови коли от магазин сте шофирали за да мятате такива твърдения.
    Вие сте редко прости и задръстени селтаци - в някои от предишните постове ви пожелах да си купите чисто нова кола от магазин, такава каквато ви е на сърце, вие наскочихте с нападките. Разбирам че не всеки има възможност да отиде да извади пари за нова кола, но това не е причина да се отричат, да се твърди че са чупливи, че е комплексарско да караш нова кола, че старата била по-добра.
    За съжаление не може да се надскочите и такава 190 ви отива изключително на манталитета. Важно да е мерц, пък дори и на 30 год.

    Коментиран от #102, #104, #108

  • 102 МАК

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "Антон":

    Я си смени лекуващия психолог ,явно грешни хапчета ти предписва комплексарино! качвах се на най новия Круизер пълна пластмасова катакомба на големи гуми със доооста "хубав" разход на 100км!!ЖАДЕН ЖАДЕН ЖАДЕН!! да не говоря че не съм малоумен да харесвам тоя малоумен джип!!Има G клас за тая работа но не е за мен !!Хайде у Ляво!!Ти изобще не разбра ,яе нови коли никога не съм купувал няма и да си купя просто няма какво!!за проблемите по надеждността чувам от познати и приатели около мен,никой не е със добро мнение!!
  • 103 МБенц Профи

    3 1 Отговор

    До коментар #99 от "Напишете кода от картинката":

    Не, не съм се измъкнал ловко. Написах го точно. За какво ти е с- клас в Сифия?Да си направиш живота кошмар или. Знаеш ли колко излиза една врата да се поправи на такава кола ако попаднеш е пътен инцидент. Поне една кола от компактния клас .Застрахователите никога няма да ти покрият щетата така както на запад. Ако имаш фабрика бих те разбрал да седнеш в такава кола.Добре и какво от това че мога си взема такава кола.Товяанищо не значи за мен.Виж Антон ще се впечатли. Спомням си един път се прибирах към къщи по планински път и застигнах едно Порше(Това е кола и марка която уважавам изключително много).Той едвам пъплеше заради изровения път а аз пуквално профучах край него все едно се3 разминавахме.Е и за какво му е тогава на човек да седи в такава кола? да си свърши работата или да си създава главоболия. Нека правим всичко с разум. И има една народна мъдрост На Врабчето му е спокоен живота защото му е сива дрешката
  • 104 МБенц Профи

    3 1 Отговор

    До коментар #101 от "Антон":

    Антоне,
    Моля те вземи мерки със себе си.Имаш забележими хормонални и психически отклонения. Land Cruiser V8 е кола за лесничеи в Щатите и за комплексирани хора по нашия край.Това дърво за което искат почти 200 бона, тромаво създание което пълни атмосферата с парникови газове -това ли е за теб мерилото. Слез на земята и както те посъветвах.ЧЕТИ. Научи се да разбираш всичко което се пише за колите( изкарай един задочен курс някъде)Това ще ти отвори очите и ще ти спести доста срам
  • 105 Пежо407

    2 2 Отговор

    До коментар #91 от "МБенц Профи":

    "Пежо са срам за автомобилния свят" - хахахаххахааха, ти пък изобщо нямаш представа от автомобилния свят!

    Коментиран от #106

  • 106 МАК

    2 1 Отговор

    До коментар #105 от "Пежо407":

    А ти много имаш !! Щом караш нещо от великата абсурдна тройка “ мачка, п.чка и борче” много ги разбираш !! Изобще не пиши тука за тия френски изчадия и производните им!!!

    Коментиран от #114

  • 107 Антон

    1 2 Отговор
    Уникални тъпанари: сравнението е нелепо между ланд крузер и голф поради : две коли в коренно различен клас, с коренно различни цени, с различно предназначение, шофирани от хора с огромна разлика в доходите!
    Та викаш защо ми е порше като си го задминал по кофти път. Все едно на мазен път със завои или на магистрала поршето след като те остави в точка да си каже на този за какво му е такава бавна и безсмислена кола?
    Я кажи това което си чувал от твоите приятели и познати имащи нови коли. Говори ми по същество, купи си от магазина еди каква са, счупи му се еди какво си, гаранционно ремонта му беше отказан, той го оправи после друго се счупи. Колата се разпадна а я купи нова. Кажи , разказвай, става ми интересно, поне да знам кои отказват гаранционни ремонти.
    Говори по същество, с примери, стига с тези общи приказки, защото да си купуш нов автомобил е такъв изкаран от магазина, не нов внос! Давай по същество с интерес започвам да следя темата. Най-накрая имаш възможност да кажеш нещо смислено

    Коментиран от #109

  • 108 МБенц Профи

    3 1 Отговор

    До коментар #101 от "Антон":

    Ех Антоне,ех Антоне!
    Умния човек като не разбира тактично си замълчава.Ти обаче нямаш усещания за мярка,демонстрираш арогантен изказ което не значи компепентност, въпреки че си лаик за повечето неща.
    Самия факт че за теб единствено струват новите коли ми говори че нямаш техническа грамотност по експлоатасция и техническа поддръжка поддръжка на един автомобил дори за ниво да оцени има ли проблем или не.Това е другата голяма истина че преобладаващата част от водачите на МПС са некомпепентни да поддържат добро техническо състояние на колата и избират новите пудравелки. Това е и голямата разлика между теб и мен. Набий си го в главата или както те посъветвах -отиди и сеизучи малко за да не ставаш смешен. Дори и на години една 190-ка ако е поддържана добре означава много и не отстъпва на ново возило.
    Няма да те коментирам за Land Cruiser-а .Очевидно единия от споменатите "секрети" за Голфа не ти каза нищо или по точно ти не знаеш какво значи и какъв критерий е. Точно тази Голф тройка е скритото оръжие срещу много комплексари седнали дали в Ланд Круизер или Ланд ровер или там разни измислени SUV-ta в средния клас.Пак ще ти повторя - Въртящ момент 330 Нютон метра, ускорява под 8 до 100 а стига до 228 и е един гаден прост турбо дизел ама не знаеш какъв. :))).
    Та , да се върнем за новата кола.Ненужно хвърлени пари.Направи така както аз съм направил - Коли за града и круизни коли. имам 5 автомобила - два градски и три круизнни. Последните и трите са от една
  • 109 МБенц Профи

    2 1 Отговор

    До коментар #107 от "Антон":

    Антоне,Антоне ще ме задавиш от смях.
    Седнал си да ми говориш за Кола за горски служител. Това че изпитвам негативно отношение към всякакъв род оффроуд-и е защото съм нормален човек който знае какво му трябва. И за доходите не бери грижа.Над чужд гроб не се плаче защото не знаеш къде е главата. Разликата между теб и мен вече я усещам.Там където аз мога да стигна ти дори и не можеш да го предположиш, но ти не си виновен за това.Просто имаш генетична обремененост. За кой ли път за теб новата кола е израз на самоч1увствие и символ на просперитем.Сигурно и часовника ти е Patek Philip или Choppard. Отиди на лекар,час по скоро
  • 110 Антон

    1 3 Отговор
    Казвайте спецове за новите коли. По същество! С примери! След като сте толкова технически грамотни! Аз съм краен потебител, с костюм и парфюмиран сутрин отивам на работа. Изброените часовници са хубави, имам юбло и къстъс. Дайте ми съвет каква нова кола да не си купувам от която имате преки наблюдения зс предпазите такива като мене.
    Освен че казах че колата от снимките е антика, нищо друго лошо не съм казал за който и да било бранд. Единствено вие комплексираните заговорихте за вашите коли и определихте други за пластмасови боклуци. Въпреки че притежавам автомобили, които вие виждате единствено в списания, не си позволих да наричам вашите автомобили по начина по който вие говорите за останалите. И после сте седнали да ми говорите за ниво, за комплекси.
    Един съвет: купете си 190 и след 5-10 години ги продайте, ще изкарав много пари, все пак в мобилето има такива на цената на перална, прахосмукачка, дори на китайски смартфон. Говирим за мпс-а с антична стоиност а не такова с наименованието кола

    Коментиран от #111, #112

  • 111 МАК

    3 1 Отговор

    До коментар #110 от "Антон":

    Ти още либезмислени комплексирани приказки пишеш без да имаш понятието!!ти си съсипан мозък на скапаното съвремие което се стреми да обезличи като хора!! Такъв като теб промяна няма! Карай си новите боклуци и не ни занимавай!!комплексирано конте което сигурно и не вдига капака да види ниво масло или на антифриза, нее той обича в топлата чакалня да пие кафе четейки списание и да чака посредствената сервизна дейност да му обслужва колата!!където толкова си гледат работата, че двигатела ще му блокира и край на 2 км след излизане от сервиза!!много такива случай съм чувал и гадно ми е ставало! Щот си дал един чувал с пари и накрая има шанс и да не ти признаят гаеанционна и та тогава става интересно!!!но тебе кво те бъркА!! Дано ти се случи подобно нещо да видиш какво е та да ти увре главата да те ужилят за нещо и да не ти покрият гаранционни , няма да искаш да чуваш и дума за нова кола и колко са хубави и надеждни!! Много ти здраве!!
  • 112 Ярослав Станчев

    2 1 Отговор

    До коментар #110 от "Антон":

    Антоне,а спри се малко бе.Изписа 30 коментара и нищо не каза.Какво ти бърка в задника Мерцедеса?Има си хора за всичко,все някой ще го оцени и ще му се радва.А ти карай каквото си искаш,ама не обиждай останалите,защото не се знае дали няма да дойдеш на техния хал и дали няма да ти се наложи някой ден да караш 20 годишна бангия на газ.Сега ти е лесно,тате носи,мама меси,ти само ядеш,но след време хранилката ще свърши и друга песен ще пееш.
    Ай със здраве и по-полека го давай,не си единствения,който е карал нова кола.
  • 113 Антон

    1 3 Отговор
    :) при добро стение на обстоятелствата половината ми живот почти е минал. Минало и времето когато са ми месили.
    Много сте зле, намери ми цитат откойто да стане видно че се подигравам на хора с бюджетни коли. Единствено твърдя че на това от снимките жизнения цикъл отдавна е минал.
    Единственото което разбрах: говорите ми за голф3, 190. Поради липса на лични впечатления от съвременни коли, същите биват отричани. Всеки който кара съвременна кола е комплексар и нищо не разбира, всеки който кара кола на 20 и повече години е разбирач и специалист. Новите коли се чупят и се отказват гаранционни ремонти. Примери няма - чул че на съседката, лелята, имала чичо, чийто брат, бил женен за мара, та на бълдъзата сестра й имала мъж, който имал нова кола и тя много се чупела.И т.н. т.н.
    Живейъе си във вашия ретро свят и бъдете живи и здрави.

    Коментиран от #115, #123

  • 114 filo

    2 1 Отговор

    До коментар #106 от "МАК":

    Пежото за парите си е много добра кола. Имам 407 и съм много доволен. Предпочита я пред 190, защото изглежда по-съвременен автомобил. Общо френските коли са си много добри и затова са толкова масови.

    Коментиран от #116

  • 115 МАК

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "Антон":

    Точно така конте такова!! В нашия ретро свят където сме готини и реални хора не обезличени и зомбирани като теб!! Хайде със здраве!!
  • 116 МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #114 от "filo":

    Колега Фило моля те недей изобще да сравняваш мерцедес със пежо !! Не е сериозно това!!

    Коментиран от #117, #118

  • 117 filo

    2 0 Отговор

    До коментар #116 от "МАК":

    Не сравнявам мерц с пежо. Просто казвам, че пежото и като цяло френските марки са добри за парите си, а това е важно за всяка стока.
  • 118 Петкан

    1 1 Отговор

    До коментар #116 от "МАК":

    Зависи какъв мерцедес с какво пежо сравнявате
    Мерцедес 93 год с пежо от 2017 няма как да стане
    Нека бъдем сериозни все пак

    Коментиран от #119

  • 119 МАК

    2 1 Отговор

    До коментар #118 от "Петкан":

    Това имам предвид но все пак мечката сие по вип автомобил от френското изчадие!!!

    Коментиран от #120

  • 120 Рен

    1 2 Отговор

    До коментар #119 от "МАК":

    Признавам те, ако кажеш във френското посолство или в център на Пежо, че са изчадия! Изроди ще наричаш японските таралясници, ФИАТ, СЕАТ, Мини Купър, Шкода, немските танкове и сглобки на емигранти от по-близкия и далечен изток, но не и на светото име Пежо....

    Коментиран от #121, #122

  • 121 МАК

    2 1 Отговор

    До коментар #120 от "Рен":

    Отивай и се скрий накъде, френски боклуци никога не фигурират в списъка ми с любими марки!! Боклуци са и са със отвратителна ремонтопригодност и части по скъпи от на Мерцедес!! Вярвай и си не занимавай хората!!
  • 122 МБенц Профи

    2 1 Отговор

    До коментар #120 от "Рен":

    РЕН,

    Може да имаш слабост към френските автомибили но си сложи ръка на сърцето и си признай честно.Французите не могат да правят коли или това което направят дори не е добро за парите си. Хайде ти като фен на Пежо кажи мкъде е в класацията Моноволуменана ПЕЖО. На дъното на таблицата . И защо -защото е много добър или защото могат да правят коли. И дори в сравнение с колата от която са копирали - Нисан са стъпала назад.Кое пежо е толкова хай. 308 дето си слагат допълнително LED да са атрактивни :)) смях в залата. По нагоре коментирах и РЕНО ама нещо няма любители и на таз марка. Ситроен и той не е върхът. Веднъй помагах на приятел по един Ситроен - леле , нулева ремонтопригодност. Трябва да разглобиш половината кола за някаква дреболия.Имат много да се учат докато стигнат немските коли. Да не говорим че въобще ги няма в лукс клас и ако пръкнат нещо Ситроен С6 който си всеме от него се крие да не бере срама че е седнал в такава кола.Щели да смажат Немската тройка със Сизифов удар.Излишно приказваме
  • 123 МБенц Профи

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "Антон":

    Антоне ,
    Този Голф 3 е горчиво хапче за много самозванци седнали да се надуват в разни пудравелки. Но приказката неше за 190ката.Честно казано точно този който коментираме и на мен не ми допада защото е от най семплите 190-ки и му искат малко повече( бих казал спекулативно високо) за възможностите. Като го сравня с мойта 190-ка е малко като постна пица ,но пък истина е че е неунищожим. По принцип точно 190-ката е направен така че :първо да ти носи радост когато го караш и второ - не се чупи нищо ако ти не го счупиш. Вярвай ми. И за годините 82 -93 е кай успешния автомибил в Премиум класът колкото и да не ти харесва. Имайки него нищо не ми липсва. А мога да ти говоря и за цедки - било с бензин, било с дизелов двигател, било с автоматична скоростна кутия, било с механична. След толкова време зад волана им - в ресюме- само каране и удоволствие. Е каквото иска периодична смяна (масло ,филтри, накладки ,гуми и т.н.) не е било проблем но то си е в реда на нещата. И в новата кола е същото
  • 124 Lada

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "газо":

    Аз купих лада 1500 на 16000 километра гаражна за 1800 лева, жената е взела колата за сина си който после искал BMW когато взел книжка. На ладата и врътнах 128000 километра преди продажба, развали се само кранче на парно, спирачки и оригиналните гуми подмених при покупката защото бяха криви.
  • 125 Жоро

    0 0 Отговор
    Да пусна и аз един бърз.....ми то като изброиш коментарите само и ти става ясно...някоя сексана би заведела