9 Ноември, 2017 14:50 4 566 3

Вижте какво може Lamborghini Urus в пустинята

  • lamborghini-
  • urus

Компанията lamborghini публикува едно видео, на което се вижда новия спортен всъдеход, движещ се с висока скорост в пустинята. От видеото става ясно, че Urus разполага с шест режима на работа - Strada (шосе), Sport (спорт), Corsa (състезание), Sabbia (пясък), Terra (кал) и Neve (сняг).

Автомобилът, който е назован в чест на древна порода испански бикове, бе представен като концепция преди пет години, а през 2015-а от компанията официално потвърдиха, че предстои серийно производство. Въпросната версия се очаква да дебютира скоро, като тя ще бъде построена върху платформата на новото Audi Q7 и Bentley Bentayga.

Всъдеходът на Lamborghini ще разполага с 48-волтова ел.инсталация, която ще захранва активната система против накреняване. Първоначално Urus ще се появи с четирилитров осмак с мощност 650 конски сили, а след това ще излезе и хибридната версия. Премиерата е насрочена за 4 декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Навуходоносор

    5 3 Отговор
    Ауди Х6, ти ли си?!!?
  • 2 котур

    2 1 Отговор
    Ко туй накреняване? Това да не е лодка?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.