Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 09:10 3 914 4

Абсолютно нов всъдеход от Toyota или поредната концепция

  • toyota-
  • ft-ac

Само след две седмици, на 30 ноември ще отвори врати автомобилното изложение в Лос Анжелис. Именно там японците от Toyota ще покажат един автомобил, носещ названието Future Toyota Adventure Concept (FT-AC).

Към момента всичко около новия модел се пази в пълна тайна, като от марката пуснаха само един тийзър. Колкото и феновете на марката да се опитват да отгатван какъв ще е новият модел, то към момента това е невъзможно.

Всъдеходът с диодни светлини може да е първообраз на изцяло нов за марката модел, а може и да е само поредния концепт, който никога няма да постъпи в серия. Така че ще трябва да изчакаме до 30-и този месец, за да разберем за какво иде реч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    15 1 Отговор
    На мен ли така ми се струва или 30 септември тази година вече мина?

    Коментиран от #2

  • 2 Ползващ гугъл

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бате Цецо":

    Грешка в превода е, според английските сайтове става дума за 30 ноември.
  • 3 Peeeeee

    3 1 Отговор
    Директора, попита... „така добре ли е снимката.”
    А режисьорът рече - „Не! Все още има някаква светлина!”
  • 4 Овчо

    0 0 Отговор
    Мале тая новина е от преди 2 месеца.