Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 12:06 3 935 6

Lamborghini Urus отвътре

  • lamborghini-
  • urus

Дизайнерското студио AltDynamic публикува в Instagram снимка на салона на първото SUV на Lamborghini. На арматурното табло на Urus се виждат цифров приборен панел и два централни дисплея.

На централната конзола е разположен превключвател между различните работни режими на управляващата електроника. Водачът ще може да избира между Strada (шосе), Sport (спорт), Corsa (състезание), Sabbia (пясък), Terra (кал) и Neve (сняг). Премиерата на Lamborghini Urus е насрочена за 4 декември на специална церемония в Сант' Агата Бонольезе.

Всъдеходът ще се оборудва с 4.0-литров V8 с два турбокомпресора и мощност около 650 коня. На по-късен етап ще се появи и хибридна модификация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TESLATA

    1 7 Отговор
    Теслата ще го размаже.
    Ламбото е като полезно изкопаемо-динозавър до него.

    Коментиран от #2

  • 2 Георги

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "TESLATA":

    Ше я размаже ма през крив макарон. Тва че теслата е електрическа не значи че ще бие Ламбото с 650 коня
    Ай ходи си глей на снимка електрическия боклук

    Коментиран от #5

  • 3 медиатор

    0 0 Отговор
    Мечта.
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Как да не уважаваш Фолцваген като фирма. Взимат Туарег-а, променят малко дизайна, понапомпват му малко осмака и воала - "джип" Ламборгини! Очаквайте скоро седан, комби и комапктен хечбек.
  • 5 Смях и дизайн

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Георги":

    Колко си заблуден, това не ламбо, а маскиран туарег, сиреч висок и гоуем гоуф!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.