21 Ноември, 2017 10:35 5 723 4

Нови снимки на новата G-Klasse

  • merceeds-benz-
  • g-klasse
Нови снимки на новата G-Klasse - 1

Преди десетина дни ви показахме шпионска снимка на интериора на новата G-Klasse, но тя беше с лошо качество, беше сниман макет на салона и от нея не се добиваше съвсем ясна представа.

Сега, в интернет пространството се появиха нови изображения са салона, от които ясно се вижда как ще е оформено арматурното табло на автомобила. Екранът на мултимедийния комплекс ще е с диагонал 12.3 инча, а като цяло таблото е сходно с останалите нови модели на марката.

Характерният тъчпад за Mercedes вече ще присъства и тук - на хоризонталната част на централната конзола, а скоростният лост е изместен на кормилната колона.

Нови снимки на новата G-Klasse

Автомобилът ще разполага с множество алуминиеви детайли, както в салона, така и в цялата конструкция, което ще доведе до снижаване на таблото със 160 килограма.

Вместо стандартния хидроусилител на волана, новата G-Klasse ще е оборудвана с електроусилител. Ново ще е и окачването, и двигателите. Всъдеходът ще разполага с 2.9-литров шестцилиндров дизел, както и с турбиниран осмак на бензин с обем от четири литра

Агрегатите ще работят съвместно с деветстепенна автоматична скоростна кутия. Премиерата на новата G-Klasse е насрочена за началото на следващата година и ще е в рамките на автомобилното изложение в Детройт.

Нови снимки на новата G-Klasse


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    5 24 Отговор
    Поредния турско-арабски кенеф!

    Коментиран от #3

  • 2 Тошко

    10 1 Отговор
    Моля някой да ми обясни как си снижава табло с 160 кг??
    Забавна правописна грешка, редакторите да се постараят повечко.
  • 3 АЛФА

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Alfa Romeo":

    Аз не знам да съществува по-голям кенеф от алфа ромео
  • 4 До 1

    2 0 Отговор
    По голям кенеф от алфа ромео просто няма.Хахаха