22 Ноември, 2017 13:06 10 651 9

БГ цени на Opel Insignia Country Tourer

  • opel-
  • insignia-
  • country tourer
БГ цени на Opel Insignia Country Tourer - 1

Новият флагман в гамата на Opel - Insignia, в разновидностите си Grand Sport и Insignia Sports Tourer бяха представени преди няколко месеца, а сега дуото се сдоби с още една модификация. Става дума за Opel Insignia Country Tourer, който дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт, а сега вече може и да се поръча у нас. Цените му ще стартират от 51 045 лева с ДДС, като съвсем скоро моделът с повишена проходимост ще постъпи в дилърствата на марката в страната.

БГ цени на Opel Insignia Country Tourer

Двайсет и петте милиметра допълнителен клиренс на каросерията наред с новаторското двойно предаване с функция torque vectoring и новото петзвенно задно окачване са предимствата, с които Insignia Country Tourer ще търси клиенти. Вместо традиционния диференциал на задния мост, който предава еднакъв въртящ момент към двете задни колела, Opel Insignia Country Tourer използва два многодискови съединителя с електронно управление.

БГ цени на Opel Insignia Country Tourer

Именно те дават възможност за по-индивидуално и прецизно управление на тягата към всяко едно от колелата – независимо от пътните или метеорологичните условия. За да противодейства на тенденцията към недозавиване при движение с висока скорост в остри завои, системата, отчитайки командите от педала на газта и движенията на волана, изпраща по-висок въртящ момент към външното за завоя задно колело. Това се случва за части от секундата и траекторията на движение на автомобила се стабилизира без каквато и да било допълнителна намеса от страна на водача.

БГ цени на Opel Insignia Country Tourer


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трифон

    21 0 Отговор
    Много добри цени, ще изяде пазарен дял от другите конкуренти.
    Колата не изглежда лоша.
  • 2 вижся

    15 0 Отговор
    с тя новите фарове е идеална
  • 3 Георги

    14 0 Отговор
    Що е по-скъп дизеловия модел с 210 к.с. от бензиновия с 260 к.с. с 5 хиляди
  • 4 Иван

    9 5 Отговор
    Истинските цени са 70-80 хил. за да прилича на това от снимките и със свестен двигател. Другото е куцо пиле......
  • 5 SSSsss

    14 0 Отговор
    Откакто Опел пуснаха първата Инсигниа си промених мнението за марката сега и този тук много добри другото което ме кефи е че между този и предният модел няма абсолютно нищо общо не като при някои други само сменят фарчето и готово нов модел
  • 6 Опелите са проблемни

    0 8 Отговор
    Преди година си купих чисто нова астра 1.4турбо, 140кончета бензин, пълно разочарование. Тази кола на 6хил км спука бутало, и ко остави ме на магистралата.. В булвария я оправиха гаранционно, но проблемите и не свършват, сега почна да гори масло, 1 литър на 1000хил км.. Какво да я правя вече незнам.. Пълен батак е това нещо.. Хора пазете се много от тези боклуци...

    Коментиран от #7, #8

  • 7 German cars

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Опелите са проблемни":

    Я се озсъзнай!!! То така се пука бутало, пфффф....
  • 8 ХХМ

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Опелите са проблемни":

    Тази кола трябва до има гаранция. Нещо май май а. Аз имам астра с този мотор и вече 100000 е витон.
  • 9 georgi

    1 3 Отговор
    Колко струва веднага след закупуването и.