28 Ноември, 2017 15:18 5 324 4

Идеалната кола според британците

  • webuyanycar-
  • анкета-
  • идеалният автомобил

Съвършеният автомобил има каросерия от Lamborghini Urus в яркосин цвят, радиаторна решетка от Alfa Romeo Giulia, светлини от BMW 6er, врати от Audi R8, джанти от Honda Civic Type R и емблема на Bentley. Така описват идеала си 2 300 британци, участвали в анкетата на сайта за онлайн търговия с коли webuyanycar.com.

Около половината от запитаните държат да имат индивидуален регистрационен номер. 33% биха искали автомобилът им да може да лети, а 5 на сто мечтаят да плуват под вода с него.

През 2015 г. британската застрахователна компания Warranty Direct "конструира" най-скапания автомобил. Виртуалният Horrific H-OWL3R бе сглобен от възли и компоненти от най-трошливите модели на пазара въз основа на статистиката за оплакванията на 50 000 клиенти на компанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РУМЕН

    7 3 Отговор
    СТАНИ ДА СЕДНА!
  • 2 онзи същия

    16 1 Отговор
    това е живото доказателство защо картофа x6 е такъв хит
  • 3 Ко речи

    2 5 Отговор
    Добре изглежда на първата илюстрация...мен ме кефи.
  • 4 незнайко

    3 0 Отговор
    Има логика да се избере всичко красиво, от моделите автомобили и да се пресъздаде в един . Който го направи ще задмине китайците по копиране на продукти !!! Да видим, кой ще го направи !